Lažni prorok Bergoglio imenovao ateista i pro-abortus osobu u Vatikansku Pontifikalnu Akademiju za Život 

Lifesitenews prenosi kako je Lažni prorok Bergoglio s oduševljenjem je izjavio kako je izabrao novog člana u Papinsku akademiju za život, ekonomisticu koja javno promiče pobačaj, rekavši da ju je ondje postavio kako bi “dao malo više ljudskosti” ovoj Akademiji. 

intervjuu tijekom svog povratnog leta iz Bahreina u nedjelju, Lažni prorok Bergoglio je spomenuo kontroverzno imenovanje Marianne Mazzucato, deklarirane ateistice sa javnim pro abortus stajalištem, koja je povezana sa Svjetskim ekonomskim forumom.  

“A sada sam stavio Mariannu Mazzucato u Papinsku akademiju za život”, izjavio je Lažni prorok Bergoglio, potvrdivši da je on osobno odabrao ekonomisticu za pobačaj kao dodatak instituciji. “Ona je velika ekonomistica iz Sjedinjenih Država. Stavio sam je tamo (u Akademiju za Život), da joj dam malo više ljudskosti.” 

Mazzucato je profesorica ekonomije na Sveučilišnom koledžu u Londonu (UCL) i prvi je put najavljena kao jedna od novih imenovanja Akademije u priopćenju za javnost od 15. listopada . 

Osim što je govornik na Svjetskom Ekonomskom Forumu u globalističkoj skupini koja stoji iza socijalističke , antikršćanske agende i “Velikog Reset-a ” – Mazzucato je također osoba  s velikim entuzijazmom za pobačaj , što je u izravnoj suprotnosti s nepogrešivim i nepromjenjivim učenjem Katoličke crkve, a i Akademijom za Život za koju je izabrana kao novi član. 

Papinska akademija za život  stala je u obranu njenog skandaloznog imenovanja i rekla da ju je papa Franjo predložio za to mjesto, što je Lažni prorok Bergoglio  sada i potvrdio. 

Osim što su Mazzucatina stajališta u suprotnosti s crkvenim naukom, njezino imenovanje također je u suprotnosti sa statutom Papinske Akademije za Život . Dok statut Akademije kažu da se novi članovi trebaju “obvezati promicati i braniti načela koja se tiču vrijednosti života i dostojanstva ljudske osobe, tumačena na način koji je u skladu s Učiteljstvom Crkve.”  

Podsjećamo da otkako je Lažni prorok Bergoglio zasjeo na stolicu Sv. Petra prvo što je učinio bilo je smijeniti gotovo sve članove ove poznate Akademije za Život, koju je osnovao sam Ivan Pavao II i na njeno čelo postaviti nadbiskupa Vincenza Paglie , u toj Akademiji koja više nema nikakve veze sa obranom života , nizaju se samo skandali.

Tako imamo da je Akademija nedavno osim Marianne Mazzucato, imenovala i druge osobe koje su za pobačaj. Također i te je osobe osobno imenovao Lažni prorok Bergoglio. 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *