Lažni prorok Bergoglio ne prestaje napadati vjerne Katolike u Kini, unatoč progonu kojeg trpe zbog njegove izdaje

Rim, Ožujak 06.2020. – Lažni prorok Bergoglio potiče Kineske Katolike u komunističkoj diktaturi da budu “dobri građani” i da ne ulaze u “prozelitizam”.

Ovaj vrhunac licemjerja Lažnog proroka Bergoglia koji je osobno najodgovorniji za izdaju Katoličke Crkve u Kini, možete vidjeti iz njegovog videa za mjesec ožujak ove godine.

Zbog autorskih prava ne smijemo objaviti video, ali video možete pogledati OVDJE.

“Crkva želi da Kineski Kršćani budu pravi Kršćani i da budu dobri građani. Oni mogu propovijedati Evanđelje, ali bez prozelitizma i oni trebaju postići jedinstvo s podijeljenom Katoličkom zajednicom,” rekao je Lažni prorok, osvrćući se na raskol između istinske podzemne Katoličke Crkve i one komunističke.

Podsjetimo se kako je po naredbi Lažnog proroka Bergoglia potpisan pakt između komunističke partije Kine i Vatikana, iz kojeg je proizašla najveća izdaja istinske Katoličke Crkve u Kini. 

Još od 1950 tih godina Vatikan je oduvijek podupirao ovu istinsku podzemnu Crkvu koju su Kineske vlasti progonile i tada. 

No nakon pakta Lažnog proroka Bergoglia i komunističke partije Kine, u kojem Vatikan pruža potpunu podršku Kineskoj vlasti da potpuno uništi podzemnu Crkvu, progon se intenzivira prema ovom ostatku istinskih vjernika. 

Mnogi listovi za ljudska prava upozoravaju na zastrašivanje, napadanje i istjerivanje istinskih svećenika i biskupa ako se odbiju podvrći lažnim biskupima komunističke partije Kine.

Naime, ono što je postalo nezamislivo, da komunistička partija bira svoje vlastite svećenike i biskupe neovisno od Vatikana, a da Vatikan samo potvrđuje njihovu odluku, postalo je gorka stvarnost istinskih Katolika u Kini.

Ono što još više upada u oči je i činjenica da se svi svećenici i biskupi koji su do jučer bili legalno izabrani od prethodnih papa, moraju potčiniti nelegitimno izabranim svećenicima i biskupima Kineske partije, po naputku Lažnog proroka Bergoglia.

 

Kineska vlada poduzela je sve korake kako bi se potpuno uništila istinska podzemna Crkva u Kini. U svakoj župi je pozvala svećenike i biskupe da se pridruže lažnoj crkvi, nudeći mito i obećavajući mir ako prihvate ovu integraciju. 

Ako svećenici odbiju sudjelovati u ovome, prvo slijedi zastrašivanje preko lažnih svjedoka koji imaju fotografije tih svećenika s nekim ženama, koje su navodno u vezi s njima itd…

Ako ih tako ne pridobiju, svećenik se stavlja u kućni pritvor, gdje mu se uskraćuju osnovne ljudske potrebe, higijena, voda, hrana, sve dok ih ne slome ili polude ili počine samoubojstvo.

Kardinal Zen najglasniji je kritičar ove izdaje Lažnog proroka Bergoglia koji je pokazao da ga svakodnevna patnja ovih heroja istine uopće ne dira.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *