Lažni prorok je imenovao mnoge LGBT kardinale, biskupe i nadbiskupe

01.Srpanj 2019., U pripremi za najveću homoseksualnu “Pride” paradu, svećenik James Martin održao je Misu, za vrijeme koje je rekao “LGBT Katolicima”, da budu strpljivi i ne gube nadu jer je Lažni prorok (Bergoglio) imenovao mnoge LGBT kardinale, nadbiskupe i biskupe i da on ima mnogo LGBT prijatelja koji ga podržavaju u njegovom nastojanju da promjeni Katolički nauk.

Svećenik James Martin od prije nam je poznat kao savjetnik u uredu za komunikacije sa Vatikanom, čije nastojanje oko prihvaćanja homoseksualnosti u Katoličku Crkvu svesrdno podržava i Bergoglio –  Lažni Prorok.

Ovaj Isusovac držao je Misu u New York-u, u kojoj je naveliko “propovijedao” o homoseksualnosti. Jedan od glavnih donatora za  Planned Parenthood sudjelovao je u Misnoj službi.

I mada je ovaj događaj sam po sebi svetogrđe i hereza, te bi se možda moglo reći kako ovaj svećenik djeluje na svoju ruku, ipak nije tako. 

Martin je naveo kako je glavni promotor LGBT zajednice, ujedno i njegov najjači zaštitnik, Lažni prorok Bergoglio.

Treba spomenuti kako je upravo Martin bio jedan od predavača na Svjetskom susretu Obitelji 2018. god. koji se održavao u Dublinu i na kojem je prisustvovao i Lažni prorok Bergoglio.

Spomenimo da je Martin vatreni homoseksualni aktivist koji preko javnih medija učestalo podupire npr.: javno ljubljenje homoseksualnih parova na njegovim LGBT Misama za vrijeme pružanja znaka mira, zatim podržava da dječaci koriste ženske zahode i obrnuto, potiče javno blagoslivljanje homoseksualnih parova koji žive kao muž i žena, zalaže se za promjenu Katekizma Katoličke Crkve u svezi homoseksualaca itd…

Postavlja se pitanje kako je moguće da ovaj svećenički otpadnik bez sankcija javno svjedoči svoju herezu, otvoreno se pozivajući na Lažnog proroka Bergoglia kao svojeg zaštitnika, ako doista nema njegovu podršku.

I budući da je svećenik Martin javno rekao tko je ta osoba u Vatikanu koja svim silama nastoji uništiti Katolički Nauk i Riječ Isusa Krista, nema nikakvog razloga da mu ne vjerujemo.

Ove činjenice se jednostavno ne mogu ignorirati.

Antony Murphy iz Instituta Lumen Fidei rekao je za Life Site News, kako je govor ovog Isusovca “morao zgaditi srce svakog vjernog Katolika”.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *