Lažni prorok je ponovno ocrnio i ponizio Našu Besprijekornu Majku, Svetu Katoličku Crkvu

Tehnika je već isprobana: kriminalac optužuje nevine, kako bi se stvorio dojam da su svi krivi.

 

U ovom svetogrdnom slučaju bez presedana, lažni prorok optužuje Katoličku Crkvu za nešto što je on uzrokovao.

 

 

Tijekom jučerašnjeg sastanka sa svećenicima i biskupima u Rimu, opravdavajući seksualne skandale koji potresaju Crkvu, Franjo je imao drskosti reći:

 

“Isus svojim duhom obnavlja ljepotu svoje Nevjeste (Katoličke Crkve), koja je uhvaćena u bezočnom preljubu!!!”

 

(“Ci sta salvando dall’ipocrisia, dalla spiritualità delle apparenze. Egli sta soffiando il suo Spirito per ridare bellezza alla sua Sposa, sorpresa in flagrante adulterio.”)

 

Svi znamo da je Katolička Crkva – Jedna, Sveta i Apostolska naša Sveta Majka, potpuno bez ljage i mane, jer Ona je Sveta i bezgrešna, jer je oprana u Krvi Jaganjčevoj od grijeha laika i klera, posebno papa koji su dozvolili da hijerarhiju preuzme nemoral i razvrat.

 

Oni koji Katoličku Crkvu pokušavaju ocrniti na ovako bezočan način, optuživši je za ni manje ni više nego preljub, dok čitav svijet zna da su upravo oni ti koji su preljubnici, vrijeđaju upravo Isusa jer zapravo indirektno optužuju Isusa za svoja vlastita nedjela.

 

Jer Katoličku Crkvu ne čine njeni odmetnuti sinovi ili oni koji su oduvijek bili špijuni u Njenim redovima, nego oni koji slijede i poštuju Njene zakone i zapovijedi, oni koji vjeruju da je Isus jedini pravi Bog, a Njegova Riječ temelj te iste Crkve. 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *