Lažni prorok napokon zbacio masku!

Lažni prorok, Jorge Bergoglio, potvrdio je da su drveni kipovi gole trudnice koje je častio tijekom amazonske sinode kipovi poganskog božanstva „pachamama“ i tako rasplamsao strahove da se radi o idolatriji bez presedana u povijesti Crkve.

Uz to se „kao biskup Rima“ javno ispričao poganima zbog bacanja idola „pachamama“ u rijeku Tiber, koje su bacili katolici revoltirani izdajom Bergoglija i njegovih pomagača i njihovim kršenjem Prve Božje Zapovijedi.

Dakle, maske su sada u potpunosti pale – Bergoglio je upravo objavio „Rimu i svijetu“ njegovim mirnim i hladnim glasom da časti idola „pachamama“ (nešto kao „majka zemlja“), a time i demona kojem su pogani Latinske Amerike stoljećima prinosili ljudske žrtve, osobito one male djece.  

Znači danas imamo situaciju u kojoj osoba koja sjedi na Petrovoj Stolici zagovara ono što Biblija zove „klanjanje pred Baalom“ dok se istodobno ista osoba ne želi pokloniti pred Presvetim, nego redovito stoji dok svi drugi kleče.

Eto, Bergoglio kojeg zovu „papa Franjo“ ovim činom dao je do znanja da je on doista lažni prorok, kako je naviješteno po Knjizi Istine, Knjizi Otkrivenja i Knjizi Danijelovoj.

No, nažalost bit će onih koji će mu i nakon ovoga dalje vjerovati i vjerno ga pratiti na putu apostazije, hereza i poganstva. Oni će radije povjerovati njegovim riječima kako „nije bilo idolopoklonstvenih namjera“ nego vlastitim očima, ušima i Božjem daru razuma.

No, takvi stavovi već su u domeni papolatrije, koja je danas često prokletstvo onih koji su bili odviše oholi da bi svojevremeno prihvatili Knjigu Istine, koju su bacali, trgali, javno ismijavali, a neki od njih su pritom i hulili protiv Boga.

Hrvatska braćo u Kristu, koji danas pratite ove strašne događaje s nevjericom i uz pokoji međusobni šapat, pomozite onima koji su pali u zabludu lažnoga proroka, u prokletstvo papolatrije!

Otvorite im oči, recite im istinu, podijelite ovu vijest s njima. Omča lažnoga proroka sve se više steže nad onima koji mu ostaju vjerni u novoj lažnoj crkvi.

 

Najlakše je bilo othrvati se i pripremiti se na ovu prijevaru za vladavine pape Benedikta, kada je Knjiga Istine tek došla. Ali to su mogli samo oni koji su budno pratili i iščekivali Kristov drugi dolazak, a koji su imali dovoljno poniznosti i otvoreno srce.

Što vrijeme bude odmicalo sve će teže biti izvući se iz živoga blata lažne crkve lažnoga proroka. Jer svaki čin poganstva, svaka dvosmislena izjava, svaka bogohulna gesta, svaki znak vjernosti lažnoj crkvi, korak je dalje od Krista.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *