Lažni prorok nastavlja huliti

Iako se povukao u svoju palaču u Vatikanu zbog straha od korona virusa, čini se da niti korona virus ne može spriječiti širenje hereze Jorgea Bergoglia. U svome obraćanju nekolicini raštrkanih ljudi na Trgu Sv. Petra u Vatikanu, Lažni prorok Bergoglio ponovno je iznio heretički nauk, ali ovaj puta preko video prijenosa, da se kojim slučajem ne bi zarazio s balkona.

“Isusova ljubav je slobodna, izbor bez ikakvih uvjeta, slobodna inicijativa, Božansko prijateljstvo koje ne traži ništa zauzvrat”, rekao je 08.03.2020. Lažni prorok Bergoglio.

U skladu sa službenom politikom HKZ-a o neobjavljivanju fotografija lažnoga proroka, njegovo lice na fotografiji je zacrnjeno.

Ali, je li ovo istina? Pogledajmo Isusove riječi…

“Neće svaki koji mi govori: „Gospodine, Gospodine“ ući u nebesko Kraljevstvo, nego samo tko čini volju Mojega Oca koji je na nebesima. U onaj dan mnogi će Mi doći i reći: Gospodine, Gospodine, nismo li u Tvoje ime prorokovali? Nismo li u Tvoje ime izgonili đavle? Nismo li u Tvoje ime činili mnoga čudesa?

Tada ću im izjaviti: „Nikada vas nisam poznavao: idite od mene, zlotvori!” (Mt. 7:21-23)

“Što Me zovete: Gospodine, Gospodine, a ne činite što govorim?” (Lk. 6:46)

“Jer vam kažem: Ako vaša pravednost ne bude savršenija negoli pravednost pismoznanaca i farizeja, ne ćete ući u nebesko Kraljevstvo.” (Mt. 5:20)

“Ako tko dođe k Meni, a ne mrzi svoga oca i majke, žene, djece, braće i sestra, da, i samoga sebe, ne može biti moj učenik. Tko ne nosi svojega križa i ne ide za mnom, ne može biti moj učenik.” (Lk 14:26-27)

“A Ja vam kažem: Ljubite svoje neprijatelje i molite se za one koji vas progone! Tada ćete biti djeca svoga Oca nebeskog koji pušta da Njegovo sunce izlazi nad dobre i zle i Koji daje da kiša pada na pravednike i grješnike. Jer ako ljubite samo one koji vas ljube, kakvu ćete imati plaću? Ne čine li to i carinici? I ako pozdravljate samo svoju braću, što osobito činite? Ne čine li to i neznabošci? Budite dakle savršeni kao što je vaš nebeski Otac!” (Mt 5:44-48)

Prema tome, Isus itekako ima kriterije koje traži od čovjeka da ih ispuni, jer inače neće ući u Kraljevstvo Božje.

A kao potvrdu heretičkog nauka Lažnog proroka Bergoglia, kako Bog ne traži ništa zauzvrat od čovjeka, navodimo relevantne dijelove Kanona s Koncila u Trentu:

Kanon 20: “Ako bilo tko kaže da čovjek koji je opravdan i usavršen Kristovom smrću na križu, nema obvezu izvršavati zapovijedi Boga i Crkve, nego samo vjerovati, kao da je samo Evanđelje apsolutno obećanje vječnog života, bez ikakvih uvjeta o održavanju zapovijedi , neka je anatema na njemu.”

Ili,

Kanon 21: “Ako bilo tko kaže, da je Isus Krist dan od Boga ljudima kao Otkupitelj, u koga trebaju vjerovati, a da On također nije i zakonodavac, koga trebaju slušati, neka je anatema na njemu.”

Ali lažni prorok Bergoglio tvrdi kako Bog ne traži od nas ništa zauzvrat. Ovo nije ništa novo, jer se ova njegova rečenica ponavljala u više prilika od kada je zasjeo na Stolicu Sv. Petra. Time uljuljkuje ljude u lažnom osjećaju kako će svi koji “vjeruju”, a istovremeno gaze Božje Zapovijedi bez imalo straha, svakako ući u Raj.

Jasno da je to laž koju smo tako često čuli i s naših oltara, od naših svećenika, koji tako vatreno govore kako se mi nikako ne možemo spasiti svojim djelima nego samo Božjom Milošću, a kada treba reći nešto o poštivanju Božjih Zapovijedi tu priča staje, a ošamućeni vjernici izlaze iz Crkve potpuno zbunjeni.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *