Lažni prorok ne želi primiti žrtve seksualnog zlostavljanja u Argentini, ali zato rado prima slavnog pjevača

Vatikan, 20, rujan, 2018, Irska rok zvijezda, pjevač Bono koji je javno deklarirani pro-abortus promotor, jučer je posjetio papu Franju.

Cijelom svijetu poznat je angažman ovog pjevača tijekom referenduma o legalizaciji abortusa u Irskoj, koji je na sve moguće načine ohrabrivao glasače da glasaju za abortus.

Nakon njihovog sastanka u Casa Santa Marta (hotel u kojem papa Franjo živi), multimilijuner Bono iz U2 rekao je kako su on i papa Franjo raspravljali o “zvijeri kapitalizma” i o trenutačnoj krizi seksualnog zlostavljanja koja potresa Katoličku crkvu.

No kada je Rok zvijezda spomenuo papi da su žrtve ovog zlostavljanja manje zaštićene od zlostavljača, papa Franjo objesio je svoje lice.

“Izgledao je kao da je doista iskren!”- rekao je Bono.

Međutim u isto vrijeme, svi pokušaji Argentinskih žrtava klerikalnog zlostavljanja, koje se događalo za vrijeme kardinala Bergoglia, da se susretnu sa sadašnjim papom Franjom, ostali su uzaludni. 

Vrijedno je spomenuti kako je Bono prema Vatican Insider-u,na istom sastanku došao dogovoriti eventualno partnerstvo svoje organizacije One sa Vatikanom.

https://www.lifesitenews.com/news/pope-meets-with-pro-abortion-bono-wont-meet-with-argentine-sex-abuse-victim

Iako je u gornjem tekstu zadržana izvorna terminologija, onoga kojega danas nazivaju papom, na HKZ-u nazivamo njegovim pravim imenom – lažni prorok.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *