Lažni prorok otvoreno navješćuje antikristovo Veliko poništavanje čovječanstva

Jorge Bergoglio je objavio 3. prosinca na svome tweeter računu (@Pontifex) vrlo jasno da podržava Veliko poništavanje. Poput mnogih globalističkih lidera, tamničara čovječanstva današnjice, lažni prorok dao je svoju potporu Velikom poništavanju koristeći antikristovu mantru „nanovo izgradimo bolje“:

Da pomognemo našem društvo da „nanovo izgradimo bolje“, uključivanje ranjivih mora podrazumijevati i napore na promicanju njihovog aktivnog sudjelovanja.

Antikristovi majmunčići

Podsjetimo, prije dva tjedna objavili smo da antikristovi papagaji, prodani političari globalističke elite uporno nameću tajnovite riječi „build back better“ (nanovo izgradimo bolje). To ponavljaju Boris Johnson (antikristov jurišnik koji je prvi uveo covid cijepljenje ovaj tjedan i najavio da će se uživo cijepiti na tv ekranima), Joe Biden (predsjednik američke djece tame u građanskom ratu SAD-a), kanadski premijer Justin Trudeau, pakistanski premijer Imran Khan, a vrlo sličnim jezikom koriste se i drugi moćnici poput francuskog predsjednika Macrona i britanskog princa Charlesa ili kojekakvih UN-ovih likova. Svi oni najavljuju kako „korona pandemija“ pruža povijesnu mogućnost da se izgradi novi svijet (naravno po njihovoj mjeri).

No, upravo je kanadski premijer dekodirao frazu „nanovo izgradimo bolje“ rekavši:

Nanovo izgradimo bolje znači pružanje podrške najugroženijima zadržavajući zamah u postizanju Agende za održivi razvoj do 2030. godine i ciljeva održivog razvoja…“

Ova je pandemija pružila prilikuza poništavanje. Ovo je naša prilika da ubrzamo naše pred-pandemijske napore da nanovo osmislimo ekonomske sustave koji će se baviti globalnim izazovima poput ekstremnog siromaštva, nejednakosti i klimatskih promjena“

Ovdje se radi o antikristovom planu da uvede duše u ropstvo preko žiga zvjeri. Za taj plan on koristi globalističku elitu, gladnu moći, koja želi očistiti planetu od nepotrebnih ljudskih „parazita“ kako im ne bi smetali u njihovom uživanju u svjetskim resursima.

Sotona im je dao tehnologije, političke pokrete, mreže i medije preko kojih sada žele provesti ovaj plan. Stvaramo novu ekonomiju, kažu. Zeleniju, koja će omogućiti bolji okoliš. Pravedniju, koja će se pomoći siromašnim. Kažu, privatnost nam više nije potrebna, sve i svakog će nadzirati oni putem umjetne inteligencije (čitaj zvjeri). U svijetu kojeg kontrolira zvijer, izbor i slobodna volja ne postoje. Od Adama pa do danas, zvijer se bori da čovječanstvu oduzme Božji dar slobodne volje i sada se nada da je sve posloženo da to i provede.

Lažni prorok utire put antikristu

No, tu je ključna podrška čovjeka u bijelom. U bjelini koja predstavlja svjetski duhovni i moralni autoritet, no iza koje se sada krije laž i prijevara. Lažni prorok, Bergoglio, prorok antikristov danas daje ključnu podršku antikristovom projektu porobljavanja čovječanstva.

Ovih dana on je već napravio svoje „malo poništavanje“ kroz projekt „Franjine ekonomije“ u kojem nema mjesta za Isusa i Njegovu Majku. Već smo nekoliko puta spominjali ovaj projekt, novog društvenog uređenja koje je „zelenije“ i „socijalnije“ od dosadašnjeg kapitalizma. Antikristova truba u Hrvatskoj, Jutarnji list, u maniri Saveza pionira Jugoslavije pisao je prije tjedan dana o „svjetskom programu pape Franje“. Pisali su o nekoj nesretnoj časnoj sestri koja je podlegla ovoj prijevari kao i još nekim mladima iz Hrvatske koji su kao „mlade ekonomske nade primljeni“ da sudjeluju u ovoj lakrdiji, koja bi bila smiješna da nije đavolji plan za uništenje duša. Glavna poruka članka je bila:

Mi smo novi poredak. Kapitalizam je potrošen, a naša je misija reformirati ekonomiju, da svima bude dobro!

Dobro ste čuli! Tako poručuju zabludjeli antikristovi vojnici iz Hrvatske, na fanfare Jutarnjeg lista. Sotona slavi, demoni se rugaju Kristu i Crkvi. Ove jadne mlade duše očajno trebaju naše molitve… Gospodine pomozi im jer ne znaju što čine!

Sada upravo ulazimo u slijedeću fazu proročanstava naviještenih u Knjizi Istine. Pozornica se slaže da na nju stupi glavni lik sila zla Posljednjih vremena – antikrist. Njegovi pijuni brižno ga zazivaju ponavljajući: „nanovo izgradimo bolje, nanovo izgradimo bolje, nanovo izgradimo bolje…“

Sada se obznanjuje lažni prorok iz Otkrivenja, mali rog iz knjige Danijelove kao preteča antikrista i onaj koji mu priprema put. Sada se uništavački put Jorgea Bergoglija s Katoličke crkve širi na cijeli svijet kroz poganu zarazu jedne svjetske religije i Velikog poništavanja čovječanstva.

Poziv na duhovni boj protiv antikrista

Pozivamo Vojsku ostatka, ali i sve ljude dobre volje koji čitaju ove retke da mole slijedeće molitve koje nam je dao Gospodin Isus Krist, kako bi se zaustavile ove zle nakane Antikrista!

Križarska molitva 6

Molitva za zaustavljanje Antikrista

O Isuse, molim Te da kao Milosrdni Bog ne dopustiš da Antikrist i njegova podla vojska uzrokuju užasan strah i nanose patnju Tvojoj djeci. Molimo da on bude zaustavljen i da Ruka Kazne bude izbjegnuta kroz obraćenje koje će nastupiti tijekom Upozorenja.

Amen.

Križarska molitva 18

Zaustavi Antikrista i njegove sljedbenike

O dragi Isuse, spasi svijet od Antikrista. Zaštiti nas od podmuklih varki sotone. Spasi Ostatak Svoje Crkve od zloga. Daj svim Svojim Crkvama snagu i milosti potrebne da bi se obranile od ratova i progona koje smišljaju sotona i njegova teroristička vojska.

Amen.

Križarska molitva 61

Molitva za sprječavanje Jedinstvenog Svjetskog Nadzora

O dragi Nebeski Oče, u spomen Razapinjanja Tvoga ljubljenog Sina Isusa Krista, ja Te molim zaštiti nas, Svoju djecu, od razapinjanja kojim nas Antikrist i njegovi sljedbenici namjeravaju uništiti. Daj nam milosti koje su nam potrebne da odbijemo žig Zvijeri i pruži nam potrebnu pomoć kako bismo se borili protiv zla koje u svijetu šire oni koji slijede put sotone. Smjerno Te molimo, dragi Oče, zaštiti svu Svoju djecu u ovim užasnim vremenima i dovoljno nas ojačaj da možemo ustati i proglašavati Tvoju Svetu Riječ cijelo vrijeme.

Amen.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *