Lažni prorok ponovno napada preko globalnog edukacijskog pakta

Kao što su brojni Katolički mediji izvijestili, lažni prorok Bergoglio poziva vođe svjetskih religija i globalnih agencija, kao i vođe u politici, ekonomiji, znanosti i edukaciji da dođu u Vatikan 14. 03. 2020 godine, kako bi potpisali globalni edukacijski pakt, čiji je cilj uspostaviti „novi humanizam“.

U video poruci od prošle godine lažni prorok Bergoglio kaže:

“Globalni edukacijski pakt potreban je da nas educira u univerzalnoj solidarnosti i novom humanizmu.”

Nadbiskup Vincenzo Zani, tajnik Kongregacije za Katoličku edukaciju, zadužen za organiziranje ovog događaja, objašnjava teološku viziju koja se krije iza ovog novog humanizma.

“Bog se povlači kako bi čovjek mogao biti slobodan”, objasnio je ovaj nadbiskup.

“Bog koji daje čovjeku snagu, slobodu i život i nakon toga mu kaže idi, slobodan si!”, zaključuje ovaj nadbiskup.

Diane Montagna dopisnik za LifeSiteNews, objasnila je duboku herezu ovog Novog Humanizma:

“Oprostite, ali da li je ovo doista Kršćanska ideja stvaranja čovjeka?

Kao Kršćani mi ne vjerujemo da nas Bog ostavlja da samo idemo bez Njega. Mi vjerujemo u Njegovo Božansko posredovanje u svijetu. Ovo je u potpunom kontrastu sa Isusovim riječima – dođi i slijedi me.

Ideja da se Bog povlači, kako bi ustupio mjesto čovjeku i dozvolio mu da bude slobodan, isključivo je masonska ideja. Ona implicira da ako se Bog ne povuče, mi ne možemo biti istinski slobodni. Znači da mi možemo bi slobodni samo ako smo udaljeni od Boga. To je prava masonska sloboda.” – zaključuje Montagna.

Katolička Crkva poučava potpuno drugačije od Lažnog proroka Bergoglia i njegovih nadbiskupa.

Izvor naše slobode, izvan koje nema ljudske slobode jest Isus Krist. Naša sloboda je u Isusu Kristu, zato se on i zove Spasitelj, budući da nas je On spasio ili oslobodio od grijeha. A On to čini, ne povlačeći se od nas, nego naprotiv približavanjem nama. Što nam je bliži, mi smo slobodniji.

Usporedimo to sa ribom u vodi. Što je više vode oko ribe ona se slobodnije može kretati. A ako se ona kojim slučajem nađe okružena beskrajnim oceanom, njena sloboda je potpuna. Taj beskrajni ocean je Božanska prisutnost oko čovjeka, koja nam daje život i mi smo potpuno slobodni. Ali ako čovjek odluči iskočiti iz toga oceana beskrajne ljubavi na obalu, on ubrzo umire, bez ikakve slobode, bez sreće i bez života.

Ateisti, modernisti i masoni, vide Boga kao “babarogu”, a Njegove zapovijedi kao opresivna pravila od kojih se trebaju osloboditi. Njihova ideja slobode je pobjeći Bogu i živjeti u svom vlastitom paklu.

Shodno tomu, oni ne vjeruju u vječnu kaznu nakon smrti.

(Sjetimo se riječi lažnog proroka Bergoglia – Ne postoji pakao!)

Iz toga se i provukla ideja čak i među Kršćanima da je pakao ništa drugo nego biti daleko od Boga- i šta je tu tako loše?

Zato je sekularni humanizam osuđen od strane Crkve, jer stavlja čovjeka na prvo mjesto, njegovu dobrotu i njegove vlastite zasluge. Jer humanizam teži jedinstvu sa čovjekom, a ne sa Bogom.

Globalni Edukacijski Pakt kojeg pomno planira lažni prorok Bergoglio, uvodi čovjeka u ovaj sekularni humanizam i cilja na stvaranje saveza sa planetom Zemljom, a ne sa Isusom Kristom.

“Potreban je savez, između nas koji naseljavamo zemlju i našeg zajedničkog doma, kojeg smo dužni njegovati i poštivati.” ističe lažni prorok Bergoglio.

Lažni prorok Bergoglio sigurno ne razmišlja o riječima Biblije:

“Tko god kaže da je prijatelj ovog svijeta, neprijatelj je Božji. Jer prijateljstvo sa svijetom, neprijateljstvo je prema Bogu.”

Vjerni Katolici su prozreli dvoličnost ovog globalnog edukacijskog pakta lažnog proroka Bergoglia, jer on nema nikakvog spomena o pravu roditelja kao primarnim odgajateljima svoje djece.

Umjesto toga lažni prorok Bergoglio želi podčiniti djecu divljim globalistima, koji ih žele educirati sotonskim putevima.

Činjenica da će ovaj globalni edukacijski pakt lažnog proroka Bergoglia, primati 26 bilijuna dolara godišnje, za svoj rad i to od pro – abortus globalista kao što je Bill Gates i George Soros, dovoljan je razlog za svakog Kršćanina da se javno suprotstavi njegovoj agendi.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *