Lažni prorok pozvao katolike da se molitvom ujedine s poganima umjesto s Kristom

Jedna stvar je karakteristična kod svih podanika antikrista u ovo doba – iskazuju dužno poštovanje  pandemiji misterioznoga naziva COVID-19, za razliku od Krista kojeg će uvijek staviti u drugi plan koristeći isti COVID.

Pogledajmo Jorge Bergoglio, učinio je presedan u povijesti katoličanstva zatvarajući crkve širom svijeta zbog COVID-a i tako Boga praktično zaključao u karantenu, a sada koristi COVID kako bi katolike ujedinio s drugim vjerama u molitvi u kojoj nema Krista, a sve to kako bi se slavio antikristov „novi humanizam“ na kojeg u svojoj najnovijoj knjizi upozorava Papa Benedikt.

 

I nadbiskup Fulton Sheen, čija je kanonizacija nedavno naglo zaustavljena, je upozoravao prije sedamdeset godina da će antikrist doći prerušen u velikog humanitarca koji će nuditi religiju ljudskog bratstva bez Božjeg očinstva.

Eh, to ljudsko bratstvo sada je izgleda došlo. Naime, kao što lijepo prenose hrvatski (nazovi) katolički portali takozvani Visoki odbor za ljudsko bratstvo predložio je lažnome proroku da se 14. svibnja održi molitva sa svim sektama.

Oni doslovno pozivaju sve religije i sekte (to uključuje i sotoniste) da se pomole svome „Bogu“ da zaustavi Koronu.

Podsjetimo toga dana se trebao održati veliki svjetski skup državnika, vođa svjetskih religija i drugih moćnika radi promoviranja „globalnog edukacijskog pakta novog humanizma“ koji je sada zbog korone odgođen za listopad.

Dakle, mašinerija Jedne svjetske religije se ne zaustavlja. Bergoglio vozi ovaj pakleni stroj punom parom naprijed. Korona ga ne zaustavlja, dapače, kao što se vidi koristi je da ubaci projekt u petu brzinu – pomicanje datuma za globalni pakt sada je iskoristio da ujedini katolike sa globalnim religijama u molitvi u kojoj nema Krista.

Vjernici svijeta se pozivaju da mole za „sigurnost, stabilnost, zdravlje i prosperitet, tako da će, nakon završetka ove pandemije, naš svijet postati bolje mjesto za čovječanstvo i bratstvo nego ikad prije.“ Korona se sada koristi radi poziva na brisanje razlika među religijama, a antikristovi glasnici već najavljuju novi svijet, novu civilizaciju empatije i solidarnosti.

Kao što vidimo masonski žargon „bratstva“, „humanizma“ i neizostavnog „dijaloga“ obiluje u ovoj novoj (lažnoj) crkvi. Inače, projekt Jedne svjetske religije odvija se u paraleli s projektom stvaranja novog svjetskog poretka globalne vlade za kontrolu svjetskog stanovništva. Pravovjerni očevi Crkve prepoznali su ovu opasnost i pokrenuli veliku peticiju koju su potpisali mnogi kardinali, biskupi i drugi ugledni katolici. O tome ćemo uskoro obavijestiti.

Zato niti ne čudi što se glavni tajnik UN-a, Antonio Guterres, pridružio Bergogliju u pozivu na molitvu Jedne svjetske religije. UN je glavni kanal za širenje antikristovih projekata Svjetske vlade i Svjetske religije. Zato je Bergoglio nedavno pozvao katolike da budu poslušni UN-u.

Naravno, današnjem Vatikanu ne smeta to što je Guterres pred sam Uskrs objavio dokument „Utjecaj COVID-19 na žene“ u kojem je pozvao na puni pristup „seksualnim i reproduktivnim zdravstvenim uslugama“ kako UN-ove agencije nazivaju kontracepciju i abortus.

Kako bi i smetalo kad ga je pokorio antikrist koji promiče te iste „usluge“.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *