Lažni prorok priprema masonsku „encikliku“

Talijanski biskup, Domenico Pompili, izjavio je da će slijedeća Bergoglijeva „enciklika“ biti na temu „ljudskog bratstva“. Izjava Pompilija, biskupa Riete, objavljena je u talijanskom franjevačkom glasilu Il Cattolico.

Autor članka, o. Pietro Messa, siguran je da će nova „enciklika“ biti temeljena na takozvanoj deklaraciji iz Abu Dhabija, dokumentu kojeg su lažni prorok i muslimanski vođa iz Abu Dhabija potpisali u veljači 2019., u kojem pozivaju na „ljudsko bratstvo za svjetski mir“.

Za one koji ne znaju, „ljudsko bratstvo“ sekularna je vrlina koju veličaju bratstva masonerije širom svijeta.  Bratstvo je, naime, dogma masonerije.

Lažni prorok je u više navrata veličao „ljudsko bratstvo“ za što je dobio pohvale masonskih loža. Tako je 2018. godine na sam Božić pozvao na trijumf univerzalnog bratstva među svim ljudskim bićima:

„Bratstva među pojedincima svake nacije i kulture.“

„Bratstva među ljudima različitih ideja, koji poštivaju i slušaju jedni druge.“

„Bratstva među osobama različitih religija.“

Nakon ove poruke za Božić 2018. Bergoglio je dobio pohvale velike lože španjolske masonerije, ljutih neprijatelja Katoličke crkve, koji su na tweeteru objavili:

„Svi masoni svijeta pridružuju se papinom pozivu na ‘bratstvo među osobama različitih religija’“

Nekoliko mjeseci kasnije, u deklaraciji iz Abu Dhabija, Bergoglio je otišao korak dalje potpisavši izjavu u kojoj stoji da je Božja želja mnoštvo religija.

Pluralizam religija, svođenje Jedne Svete Katoličke i Apostolske Crkve na razinu poganskih religija stari je cilj masona i pakla. To je ujedno i preduvjet za uvođenje univerzalne svjetske religije u kojoj su svi ljudi braća. Na taj otrov upozorila nas je i Knjiga Istine.

Hoće li sada ovaj otrov ući i u ono što će biti predstavljeno kao papinska enciklika?

Iz Katoličke novinske službe (Catholic News Service) prenijeli su kako Vatikan nije mogao potvrditi ovu tvrdnju talijanskog biskupa, no istodobno su nadodali da bi imalo smisla da Bergoglio izađe sa socijalnom enciklikom o viziji svijeta nakon korone.

Kao što vidimo, princip korištenja korone za „resetiranje“ svijeta i postavljanje novih pravila igre očito je prisutno i u samom Vatikanu.

One koji su zaboravili podsjećamo da su antikristovi vladari svijeta iz Davosa za nekoliko mjeseci najavili „The Great Reset“, odnosno veliko preslagivanje, veliko resetiranje svijeta, gdje u znatnoj mjeri računaju i na Bergoglijevu ulogu na duhovnom planu, ali i u pogledu socijalne revolucije (već najavljena Franjina ekonomija).

To je okvir neophodan za uspon lažnoga proroka i antikrista u stvaranju univerzalne svjetske religije, koja rješava sve probleme čovječanstva, odnosno ona varka posljednjih vremena na koju upozorava i članak 675 Katekizma Katoličke crkve.

Za dva tjedna Bergoglio će se obratiti Glavnoj skupštini UN-a i kako prenosi Katolička novinska služba, poručiti da:

„iskoriste korona-krizu kao priliku za preispitivanje ekonomskih, političkih i okolišnih politika na način koji će koristiti čovječanstvu i zemlji.“

2 komentara

  1. Ewa

    Ale ostatnie słowo będzie należało do Boga Wszechmogącego, który jest ponad wszystkimi i wszystkim, i w którego Mocy jest nasz ostatni oddech, i do którego należy Ziemia i wszyscy mieszkańcy…

  2. Ewa

    Ali zadnja riječ pripast će Svemogućem Bogu, koji je iznad svih i svega i u čijoj Moći pripada naš posljednji dah, kojem pripadaju Zemlja i njezini stanovnici.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *