Lažni prorok – vuk u janjećoj koži

Zadnjih pet godina, s Božjom pomoći, nastojim prenijeti ljudima Knjigu Istine, ovu posljednju, najvažniju  Misiju od Boga. 

Prije nekoliko dana, sanjao sam jedan san, koji mi se učinio jako bitnim za našu Misiju i evo, dobio sam dozvolu da ga podijelim sa vama, u nadi da će nas sve učvrstiti, u našoj zajedničkoj misiji! 

Pa krenimo redom…

Stojim u Zagrebačkoj Katedrali. S moje lijeve strane nalazi se naš Katolički svećenik, a s desne, u svojoj bijeloj haljini, papa Franjo.

Prisustvujem žustrom monologu kojeg ne razumijem potpuno, no prema užurbanim gestama pape Franje i njegovom oštrom govoru, naslućujem da se radi o naredbama, koje Franjo upućuje našem svećeniku. Svećenik stoji ukipljen, na njegovom licu nazire se strah i čuđenje.

No oni, kao da me ne primjećuju ili ne obraćaju pažnju na mene, mada stojim tik uz njih. 

U jednom trenutku, Franjo kriomice pruža ruku, nalik na životinjsku pandžu sa dugim noktima, prema svećeniku koji ništa ne primjećuje.

Videći to, odgurnem Franju sa riječima “Što to radiš?”. Na moje iznenađenje, on prosikće nešto kroz stisnute zube, da li kletvu ili psovku, nisam razumio, te krene prema meni pun bijesa, što sam ga prekinuo, nastavljajući divljački gestikulirati, drsko mi govoreći ili psujući, s mržnjom u očima. 

Ni sam ne znam kako, ali bez ikakvog straha, uhvatio sam ga čvrsto za ramena, ne bi li ga smirio, govoreći “Što je tebi, zar ne znaš da si na svetom mjestu?”.

Na te moje riječi, kao da je skliznula sa njegovih ramena haljina koju sam držao u rukama, i pokažu se koščata ramena jednog sitnog, mršavog starca.

Nakon toga sam se probudio.

Dok sam promišljao o snu, postalo mi je jasno da Knjiga Istine, stoji kao štit od Franjine obmane, kojom nastoji zavesti naše svećenike. Ona razotkriva našim svećenicima, ono što Franjo doista jeste, vuk u janjećoj koži.

Komentar: Ovakva svjedočanstva vjere pokazuju koliko je Bog stvarno s nama i koliko kroz razne događaje moćno stoji Knjiga Istine nasuprot lažne crkve koja se uzdiže među nama. Proučimo ovu Poruku u nastavku, na njenu petu obljetnicu, koja je se tada činila kao san, a danas vidimo i svjedočimo njenu istinu i stvarnost.

Lažni prorok će sada preuzeti Rimsku Stolicu

Knjiga Istine, 17. veljače 2013.

Moja predraga kćeri, razdoru unutar Katoličke Crkve, kao što je naviješteno, sada će svjedočiti svi na svijetu. Odlazak Moga predragog Svetog Namjesnika Pape Benedikta XVI označava početak kraja. Preko tebe, Moga odabranog proroka, u posljednje dvije godine sam pokušao pripremiti Svoju Crkvu na Zemlji za ovaj tužni događaj.

Masonska elita je zgrabila nadzor nad Mojom Crkvom i izvršiti će najzlobniju prijevaru nad katolicima. Ključevi Rima koje je predao Meni Moj Otac, sada su u Mojim Rukama. Usmjeravati ću sve Moje sljedbenike kako bi se Istina održala, a Moja Sveta Riječ ostala netaknuta.

Lažni prorok će sada preuzeti Rimsku Stolicu, a Moja Riječ, kao što je bilo u Mom Vremenu na Zemlji, smatrati će se krivovjerjem.

Ne varaj se, jer dok se prijevara prikazuje svijetu, kao da nova vladavina predstavlja Istinu, ti Moja kćeri, strašno ćeš patiti u Moje Sveto Ime poput proroka koji su došli prije tebe.

Moji sljedbenici moraju ostati smireni i moliti za Spasenje svih Mojih najposvećenijih slugu koji će biti uhvaćeni u ovu grozotu. Pozivam ih da odgovore kako slijedi.

Nastavite slijediti Moja Učenja. Nikada se ne odričite Riječi Božje. Ostanite vjerni svojim posvećenim dužnostima i udjeljujte Svete Sakramente kako sam vas Ja poučio.

Učenja Katoličke Crkve, koja se zasnivaju na svom oblikovanju od Moga Apostola Petra, ostaju nepogrješiva. Sada će se to promijeniti, kada utemeljenje bude uzdrmano nadolazećim promjenama.

Uskoro, više nećete moći prepoznati Moju Crkvu i osjećati će te se vrlo neugodno kada budete svjedočili kako se krivotvori Moja Sveta Riječ.

Vaš Isus

Lažni prorok – vuk u janjećoj koži

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *