Lažni prorok zatražio svjetsku vladu

Bergoglio je u četvrtak održao govor pred članovima Pontifikalne akademije za društvene znanosti u vatikanskoj apostolskoj palači na temu „Nacija, država, nacija – država“.

 

 

Pri tom je ponovno tražio da se krene u smjeru radikalne globalizacije, zazivajući osnivanje nadnacionalnog, pravno ustrojenog tijela koje će provoditi ciljeve održivog razvoja UN-a i provoditi politiku kontrole klimatskih promjena:

Kada se jasno identificira nadnacionalno opće dobro, postoji potreba za posebnom zakonski- konstituiranom vlašću koja je sposobna provoditi ga.

 

Nadalje kaže:

“Pojedinim se nacijama mora dati moć da djeluju koliko god mogu,” ipak “skupine susjednih nacija – kao što je već slučaj – mogu ojačati svoju suradnju prenoseći obavljanje određenih funkcija i usluga međuvladinim institucijama koje upravljaju njihovim zajedničkim interesima.”

Lažni prorok u rastućem nacionalizmu vidi prijetnju ciljevima održivog razvoja koje je postavio UN i migrantima.

 

Sa druge strane, mnoge pro-life udruge upozoravaju na opasnost koju kriju UN-ovi ciljevi održivog razvoja koji se pod eufemizmom „reproduktivnih zdravstvenih usluga“ šire abortus po svijetu i pritišću zemlje da legaliziraju ovaj smrtni grijeh upravo na bazi „međunarodnog koncensusa“ kojeg spominje Bergoglio.

 

Da ne spominjemo da se na taj način šire i mnoga druga zla po pitanju morala, pa onda i dužničkog ropstva, čega smo i mi u Hrvatskoj svakako svjedoci.

 

Nakon što dovedu zemlju u dužničko ropstvo, onda sa otvorenim granicama stvaraju „odlične“ uvjete za iseljavanje te onda kad isele dobar dio stanovništva kao rješenje za radnu snagu nude migrante, što na kraju dovodi do multikulturalne sredine, koja će u bliskoj budućnosti biti idealna za uvođenje jedinstvene svjetske religije i u konačnici obaveznog žiga zvjeri kao konačne „zaštite“ od nereda i terorizma.

U zapadnoj europi su ostvarili već dobar dio ovoga plana, a oni koji se još bore za Boga i domovinu, kao što su: Italija, Mađarska, Poljska, Hrvatska (ne po ljudskoj mudrosti – nego po Milosti Božjoj) i druge zemlje, sada padaju u nemilost Vatikana.

Po ovome na što sada poziva lažni prorok, nacije bi postale nemoćne da se obrane protiv kneza ovoga svijeta.

Molimo se da naši biskupi i svećenici što prije otvore oči, da bar sada u Hrvatskoj pomognu spasiti što se da spasiti.

2 komentara

 1. Petar

  Ljubazno molim Svećenike koji ovo čitaju, da prime na znanje:

  Katolička Crkva s ovim činom učinkovito podupire pobačaj i kontracepciju širom svijeta u potpori Ciljevima održivog razvoja UN-a.

  Slaba kritika dolazi iz Vatikana na te dvije podpolitike, a one više ne mogu biti uklonjene iz Ciljeva.

  Laž je pretvarati se da mogu!

  Podržavati Ciljeve održivog razvoja UN-a dok govorite da ste protiv pobačaja ne razlikuje se od pružanja potpore Planned Parenthoodu, dok istovremeno kažete da ste protiv njihove politike pobačaja.

  Pobačaj i kontracepcija su integralni dio i ne mogu se odvojiti od politike UN-ovih Ciljeva, kao niti od toga što čini Planned Parenthood.

  Ovaj Bergoglio mora biti svjestan toga.
  Ipak, on i Vatikan i dalje promoviraju pobačaj podržavajući Ciljeve UN-a.

  Svaki pobačaj je ubojstvo.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *