Liberali sada tvrde da su Kršćanski roditelji opasni. Ovo je egzistencijalna prijetnja koju ne smijemo ignorirati

Zadnjih dva desetljeća, polako postaje jasno Kršćanima, da je utjecaj istospolnog braka daleko veći od onoga što se vjeruje.  Političari, Akademici i mediji, dostigli su kolektivni zaključak da ako je istospolni brak civilno pravo, onda oni koji se suprotstavljaju tome nisu samo tradicionalni otpadnici dvijetisućljetnog vjerovanja,  nego ružni ljudi puni predrasuda koji zaslužuju da se marginaliziraju zbog njihovih diskriminirajućih pogleda. Stoga “živi i pusti živjeti” pretvara se u “biti ćete prisiljeni sudjelovati i dopustiti”, počevši od kuhara, cvjećara, vlasnika zemljišta i agencija za posvajanje djece.

Ništa od ovoga nije nova vijest za vas, ali radikalni utjecaj na naše socijalne strukture počinje djelovati na Kršćanske zajednice na način koji zapanjuje. 

Već postoje javne škole u Kanadi, a i u mnogim dijelovima SAD-a, koje uvode seksualnu edukaciju koja je usmjerena protiv vjerovanja mnogih tradicionalnih zajednica i vlade počinju gledati Kršćanske i privatne škole kao mjesta krivog učenja i mišljenja. Kršćanski roditelji i udomitelji sve češće se nalaze izvan konkurencije za usvajanje djece ili udomljavanje zbog svojih Kršćanskih pogleda na život.

Razgovarali smo sa mnogim potencijalnim roditeljima i udomiteljima zadnjih godina, koji su odbijeni ili zbog njihovih pogleda na seksualnost ili kada je komisija naglo saznala kakvo im je mišljenje o toj temi. Često se postavljaju direktna pitanja Kršćanskim roditeljima kako bi se otkrilo da li oni još uvijek drže do Katoličkih principa, sa očitom insinuacijom kako njihovi odgovori nisu u skladu sa progresivnom ideologijom, koja će ih okarakterizirati kao neprikladne za djecu.

Obzirom na veliki manjak udomitelja diljem Kanade ovo je šokantno, te stavlja pod povećalo one koji su zaduženi za ovaj proces usvajanja ili udomljenja. U konačnici, Kršćanskim roditeljima se kaže kako su njihovi pogledi na život toliko opasni da je bolje da se djeca seljakaju okolo, nego da dođu u kontakt sa razmišljanjima koji su do nedavno bila univerzalna. Ove priče sada sve više izlaze na vidjelo u javnim medijima. Evo zadnjeg primjera:

Evangelički Kršćanski par optužuje Albertu za diskriminaciju, tvrdeći kako je njihova prijavnica za usvajanje djeteta odbijena, zbog njihovih religioznih stavova o gay braku i homoseksualnosti. Rekli su da su poslali svoju prijavnicu i prošli tečaj za udomitelje, ali za vrijeme procesa ove godine, naišli su na prepreku kada su odgovarali na pitanja o seksualnosti. Par je rekao kako prihvaća zakonitost  istospolnog braka, ali ga ne podržava te vjeruju kako je homoseksualnost loša.

Nadzornik ovog procesa objasnio je da naša religiozna vjerovanja o seksualnosti nisu u skladu sa procesom usvajanja- objašnjeno je u pismenoj izjavi vladine odluke.

Par je izjavio kako “ni u snu nisu mogli vjerovati da će biti diskvalificirani u procesu usvajanja djeteta, zbog svojih vjerskih uvjerenja”. 

Kao što ste vidjeli vlada nije zauzela neutralnu poziciju, a ne radi se samo o evangelicima koji drže do tradicionalnih vrijednosti braka. Sikhti, Muslimani, Mormoni, Katolici, i tradicionalni Židovi također odbijaju progresivne izume o braku. Naravno, do sada su se samo Katolici i Evangelici našli u ovoj situaciji, tako da se političari osjećaju izuzetno opušteno udarati po ovim zajednicama, bez osjećaja da ovime potkopavaju svoje stavove o multikulturalizmu i imigraciji. Sada je to stav vlade i oni koji ga ne drže, građani su drugog reda.

Ono što je značajno u ovoj priči je da Kršćani počinju biti demonizirani na vrlo opasan način. Kršćanski dom više nije okruženje ispunjeno ljubavi za djecu, prema mišljenju vlade: Kršćani nisu više prikladni za odgoj djece zato što su Kršćani. Stoga pokrajinska ministarstva diljem Kanade čine korake kako bi prisilili Kršćanske škole da promjene tisućgodišnju nauku. Zato Kršćani moraju biti svjesni što je na kocki te se uključiti u političke procese.

I nakon svega ako Kršćanski roditelji nisu prikladni za zbrinjavanje djece koja nemaju kamo, koliko će trebati vladi da odluči kako Kršćani nisu prikladni za odgajanje i svoje djece? 

Poslušajte retoriku koja se upotrebljava za opravdanje političara kao što je Premijerka Alberte RachelNotley, koja zabranjuje da se roditeljima govori što njihova djeca rade dok su u školi. Vrijeme je da zajednice koje još vjeruju da roditelji imaju pravo educirati svoju djecu i prenijeti na njih svoje vlastite vrijednosti, ustanu i obrate pozornost. Ako to ne učinimo, stvari bi mogle postati gore vrlo brzo.

https://www.lifesitenews.com/blogs/liberals-now-claim-christian-parents-are-dangerous.-this-is-an-existential

Kroz Knjigu Istine je rečeno da će se Kršćani morati suočiti sa sudovima diljem svijeta…

Pravila komentiranja: HKZ cijeni i potiče komentare čitatelja. Komentare ipak treba ograničiti na temu, da budu precizni i jasni, poželjno bi bilo da se podupru činjenicama, u svrhu davanja novih informacija ili produbljivanja postojećih.
Ovaj prostor nije namijenjen da bi se na njemu vrijeđalo bilo koga, niti je namijenjen za širenje osobnih duhovnih iskustava, također nije namijenjen za učestalo osobno blogiranje niti za teološke rasprave među komentatorima. Nije tajna da postoje uljezi koji mogu napraviti štetu, zbog toga neke komentare moramo brisati. Ako ispunjavaju ova pravila, objavljeni komentari ne moraju nužno odražavati stajalište HKZ-a.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *