Macronovo ludilo prijeti potpunim uništenjem Francuske

Obvezno COVID “cijepljenje” za zdravstvene radnike i produženje sanitarnih putovnica najspektakularnije su mjere koje je ovog ponedjeljka navečer najavio Emmanuel Macron, francuski globalistički predsjednik. Najave su objavljene za vrijeme televizijskog govora, tijekom kojeg je francuski predsjednik jasno stavio do znanja da sve nove mjere imaju jedan cilj: natjerati sve više i više građana da prime eksperimentalno cjepivo. Ako to ne uspije, uvest će obvezno cijepljenje za sve.

No opsesivno Macronovo ludilo želi i više od toga. Kako bi spriječio pojavljivanje “još opasnijih inačica”, rekao je da treba provesti “golemi projekt”: “Cijepljenje svijeta”.

Štoviše, Macron izričito odbija isključiti opciju obveznog cijepljenja za sve Francuze. Citiramo njegove riječi:

„Za milijune vas koji još niste cijepljeni, ovisno o razvoju situacije, morat ćemo postaviti pitanje obveznog cijepljenja za sve Francuze. Ali za sada sam odabrao povjerenje i svečano pozivam sve naše sugrađane koji još nisu cijepljeni da to učine danas. Devet milijuna doza je spremno za vas.“

Francuska vlada našla je izgovor za uvođenje obaveznog cijepljenja zbog sve veće prevalencije tzv. Delta soja. Potez je predstavljen kao jedini način za izbjegavanje novog “lockdowna”, unatoč tome što su najnovija istraživanja dokazala da je broj hospitaliziranih i umrlih zbog Delta soja, puno veći kod onih koji su potpuno cijepljeni.

Macron je izjavio: „Moramo krenuti prema cijepljenju svih Francuza, jer je to jedini put za povratak u normalan život. Kao prva faza, to će biti obavezno za ljude u zdravstvenim zanimanjima, bili oni njegovatelji ili ne. ” Istodobno je zamolio Francuze da nastave održavati socijalno distanciranje.

Kako stvari stoje, eksperimentalno „cjepivo“ – koje trenutačno ima samo „uvjetno“ odobrenje za stavljanje u promet, postat će obvezno „bez odgode“ za sve zaposlenike – i zdravstvene radnike i administrativno osoblje – bolnica, klinika, domova za starije osobe i ustanove za invalide. Svi ljudi koji su u kontaktu s „krhkom“ populacijom, bilo u institucijama ili u svojim domovima, također će morati primiti eksperimentalna cjepiva, bilo da su profesionalci ili dobrovoljni radnici. Osobe koje su prve do pacijenta i svi zdravstveni radnici u bilo kojem kontekstu među onima su koji će trebati dobiti cjepivo.

Od 15. rujna svi oni koji i dalje odbijaju eksperimentalno “cijepljenje” više “neće smjeti raditi i neće primati plaću”, jasno je rekao ministar zdravlja Olivier Véran kasnije u emisiji vijesti na nacionalnoj televiziji. Macron je već izjavio da će se od tog datuma “provoditi kontrole i primjenjivati sankcije”.

Mjera će imati oblik zakona o kojem je glasao Parlament. Posebna sjednica parlamenta otvorit će se 21. srpnja kako bi se tekst usvojio prije ljetne stanke.

Nažalost, ni od jedne od glavnih političkih stranaka ne očekuje se otpor protiv obveznog cijepljenja za ove prve skupine građana u onome što mnogi vide samo kao prvi korak ka univerzalnom cijepljenju.

To je u izravnoj suprotnosti s obećanjima koja je Macron dao u studenom i ponovno u prosincu. Pa tako možemo čuti lažljivca Macrona kako ponavlja:

  1. studenog 2020. izjavio je : „Cijepljenje se mora provesti na jasan, transparentan način, dijeleći sve informacije u svakom koraku: ono što znamo, kao i ono što ne znamo. Također želim biti jasan: neću cijepljenje učiniti obveznim. “

Francuski je predsjednik 27. prosinca tweetao : „Već sam to rekao i ponovit ću: cjepivo neće biti obvezno. Imajmo povjerenja u naše istraživače i liječnike. Mi smo zemlja prosvjetiteljstva i Pastera, razum i znanost moraju nas voditi. “

No ipak izgleda da je ludilo prevladalo, tako da se sada Francuzi nalaze u situaciji 5 do 12, ako misle maknuti ovo ropstvo sa svojih leđa.

Umjesto Marie Antoanete sada imaju još većeg tupoglavca Macrona, koji je očito potpuno izgubio doticaj sa stvarnosti.

Francuski narode vrijeme za još jednu revoluciju, ali ovoga puta protiv diktature zdravog razuma i globalističke elite, koja zadovoljno trlja svoje prljave ručice dok cijeli narod izdiše pod njihovom čizmom.

“Od početka kolovoza sanitarna propusnica primjenjivat će se na kafiće, restorane, bolnice, domove za ostarjele osobe i prijevoz na daljinu: zrakoplove, vlakove i međunarodne autobuse”, dodao je Macron.

Posjetiteljima trgovačkih centara također će trebati sanitarna propusnica. Obveza će se proširiti i na terase restorana i kafića, dodao je vladin glasnogovornik Gabriel Attal na pro-Macronovoj televizijskoj postaji BFMTV. Svi zaposlenici takvih ustanova također će morati biti cijepljeni ili pokazati negativan COVID test. Popis će se možda proširiti, rekao je Macron.

Kao što vidimo naš premijer Plenković čisti je “copy – paste” proizvod svog gurua Macrona, koji jednostavno kao papiga ponavlja ono što čuje od drugih. Ničega se do sada nije dosjetio sam, tako da i Hrvati mogu ovo očekivati vjerojatno nakon turističke sezone.

Molimo dragoga Boga da pomrsi elitašima račune i spriječi daljnju patnju.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *