Mafija javnog zdravstva koja stoji iza ove virtualne pandemije

Od kada sam se počeo zanimati za mafiju javnog zdravstva utvrdio sam zanimljive stvari. Već nekoliko godina provode pandemijske „vježbe“.

Na svom posljednjem okupljanju u NY Cityju, u jesen 2019. godine, u kojem su bili domaćini John Hopkins Centar za zdravstvenu sigurnost, Svjetski ekonomski forum i Fondacija Bill and Melinda Gates, oni su stvorili ovu virtualnu pandemiju.

Predstavnici Marriott International-a, UN fondacije, Medicinske grupe Henry Schein, Svjetske banke, Kine CDC, CIA, ANZ Bank of Australia, Lufthansa Airlines, UPS fondacija, US CDC, NBC Universal, Johnson i Johnson, te Monetarne uprave Singapura razgovarali o tome koje bi bile odluke o odgovoru na visokoj razini.

Pandemija Coronavirus-19 bila je as u rukavu kad su svi drugi pokušaji da nas se porobi propali.

Živeći u svijetu Post COVID-a trebali bismo moći vidjeti da smo sada pod palcem svjetskih javnozdravstvenih skupina koje su spremne za sakaćenje nacionalnih država i da uzmu za sebe ogromne zarade.

Dr. Victor Dzau je osoba koja se spominje u kontekstu ove mafije. Rođen je u Kini i bio je u Durhamu nekoliko godina kao šef Medicinskog centra Duke.

Trenutno vodi Nacionalnu medicinsku akademiju (NAM) koja je prednja organizacija u SAD-u za mrežu globalnih zdravstvenih organizacija.

(Možda biste htjeli napraviti malo istraživanje o Koaliciji za inovacije pripremljenosti za pandemiju (CEPI) koja je pokrenuta 2017. na Svjetskom ekonomskom forumu u Davosu u Švicarskoj.)

Američka Nacionalna medicinska akademija je sada odlučna uvesti umjetnu inteligenciju (AI) u zdravstveni sustav. Izraz koji koriste je Precision Medicine.

Već vidimo da su Google i Katoličko Ascension Health udruženi radi pružanja AI u donošenju zdravstvenih odluka za teško bolesne. Samo tjedan dana prije zatvaranja Rima zbog Coronavirusa-19, Vatikan je ugostio Microsoftove rukovoditelje kako bi razgovarali o etici korištenja umjetne inteligencije u zdravstvu.

Dr. Dzau je član Nadzornog odbora za globalnu spremnost koji je 4. svibnja proveo virtualni događaj kako bi razvio financiranje za COVID – dijagnoze, liječenje i cjepivo. Sve ove organizacije imaju stav da znaju što je najbolje za nas.

Koliko je Dzau moćan vidi se po tome kako mu je predsjedavajuća Europske komisije nedavno zahvalila za pomoć oko narudžbe I nabavljanja 500 milijuna budućih cijepiva za EU.

Postavlja se pitanje za koga je 500 milijuna cijepiva, ako cijepivo neće biti prisilno.

U EU živi oko 500 milijuna ljudi.

 

Ako cijepivo bude prisilno – u njemu će biti otrov.

 

Na putu smo prema jednom svjetskom / marksističkom gospodarstvu. Ako još niste pročitali 1984. Georgea Orwella nije ni bitno.

Tri globalistčka slogana su ispunjena:

RAT JE MIR

SLOBODA JE ROPSTVO

IGNORIRANJE JE JAKOST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *