Mjere prisilnog nošenja ne-medicinskih maski su znanstveno neutemeljene

Izbor na Cijepljenje (Vaccine Choice Canada- VCC), neprofitna je udruga osnovana od strane obitelji koje su nastradale od ozljeda i reakcija nakon cijepljena, tuže Liberalnu vladu Justina Trudeaua, držeći ih odgovornim za prekoračenje svojih ovlasti kao i za drakonske i nepravedne mjere koje se poduzimaju kao odgovor na COVID -19.

“Masovno i nasumično zatvaranje građana, restrikcije pristupa parlamentu, sudovima, medicinskim i edukacijskim službama, uništenje lokalne ekonomije i života, zahtjevi za socijalnom distancom, prisilno nošenje ne-medicinskih maski kao i mjere koje nikada prije nisu bile nametnute građanima Kanade,” izjavljuje ova grupa u javnim medijima.

“Utjecaj ovih nakaradnih mjera na naše psihičko, emocionalno, fizičko i ekonomsko stanje je duboko destruktivno, a ove akcije vlade su neodržive, neopravdane, ekstremne i nekonstitucionalne.”

Vaccine Choice Canada(VCC), objavila je kako su poduzeli pravne akcije na Vrhovnom Sudu u Ontariu, protiv više različitih stranaka za njihove akcije oko COVID 19 mjera.

Među njima su i Munincipality of Toronto, razni službenici u javnom zdravstvu i Kanadska objavljivačka korporacija itd…

Među optuženicima je i Kanadski premijer Justin Trudeau, Ontarijski premijer Doug Ford, Kanadski glavni liječnik dr. Theresa Tam, Ministar prometa Marc Garneau itd..

Također ova udruga ističe kako bi nametanje prisilnog cijepljenja Kanađana protiv COVID 19, značilo narušavanje osnovnog prava iz Kanadskog ustava.

Osim toga udruga traži da se ukinu mjere prisilnog nošenja ne-medicinskih maski kao neopravdane i znanstveno neutemeljene.

Također udruga VCC zahtijeva 10 milijuna dolara odštete zbog širenja dezinformacija i lažnih vijesti o COVID 19 od strane CBC TV kuće.

U svojoj izjavi VCC tvrdi da je cijeli COVID 19 igrokaz prethodno planiran i organiziran od strane svjetske zdravstvene organizacije WHO, Billa Gatesa i drugih Bilijunera-Oligarha, kako bi se stvorio Novi Svjetski Ekonomski Poredak, sa ciljem kontrole svjetskog bogatstva od nekolicine vladajućih.

U njihovoj izjavi za medije VCC udruga ističe kako se za vrijeme hitnih stanja u državi Kanadska ustavna prava ne mogu ukinuti, nego dapače moraju postati čak i važnija.

Odvjetnik Rocco Galati biti će njihov zakonski savjetnik.

Lifesitenews razgovarao je sa predsjednikom VCC udruge Tedom Kuntzom i upitao ga o njihovoj tužbi. 

Kuntz je rekao kako je svjestan da vlada može limitirati određena ustavna prava građana, ali oni moraju dokazati da su ta ograničenja doista potrebna.

“Mi prepoznajemo da vlada može izglasati zakone i odredbe koji limitiraju ustavna prava  i slobode, ali teret je na vladi da i dokaže da su ti limiti i ograničenja minimalni, neophodni , konačni i dokazano opravdani u slobodnom i demokratskom društvu,” istaknuo je Kuntz za Lifesitenews.

VCC udruga održala je i press konferenciju u njihovom uredu u Torontu u Četvrtak, ali Kuntz je razočarano rekao da nitko od glavnih medija nije došao.

U njihovoj izjavi se spominje kako je VCC udruga nebrojeno puta poslala upite vladi, da im se omogući uvid u dokaze koje opravdavaju COVID 19 mjere, ali nikada nisu dobili odgovor.

VCC ističe kako postoje mnogi priznati svjetski eksperti koji također kritiziraju vladine drakonske i neopravdane mjere za COVID 19.

“Zazvonila su zvona uzbune, o teškim posljedicama ovih neopravdanih, neodgovornih i ekstremnih mjera koja narušavaju prava i slobode Kanadskog i internacionalnog zakona. Ali sve ovo pada na gluhe uši vlade.”

VCC udruga nedavno se oštro suprotstavila kontroverznom Brunswick zakonu koji bi primorao djecu na prisilno cijepljenje prije polaska u javne škole.

Zahvaljujući oštroj oporbi zakon je odbačen, jer su odbili izbaciti izuzetke kao što su ne medicinski, religiozni i filozofski iz već postojećeg zakona.

U svibnju, Kuntz je rekao za Lifesitenews da je bilo koje prisilno cijepljenje, uključujući i COVID 19 cjepivo, moralno neprihvatljivo i neustavno, pogotovo nakon dopuštenja Kanadskog zdravstva o ljudskom testiranju cjepivima dobivenih od abortiranih fetusa.

“Izostavljajući i zaobilazeći standardne sigurnosne protokole, kako bi se što hitnije stvorilo cjepivo, ne samo da povećava rizik od stvaranja proizvoda koji će uzrokovati više zla nego dobra, nego ima vrlo realan potencijal stvaranja nepovjerenja u naš zdravstveni sustav, naše zdravstvene službe i cijelu priču oko cijepljenja.” rekao je Kuntz.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *