Molim vas molite Moje Božje Milosrđe i počnite Moju Devetnicu na Veliki Petak

Knjiga Istine, 4. travnja 2012.

Moja predraga kćeri, vrijeme je skoro tu da svijet promišlja o Mojoj Smrti na Križu.

Ovo je razdoblje u 2012. kada Ja hitno trebam vaše molitve za one koji Me neće priznati i za one koji Me ne znaju.

Na vama je, Moji ljubljeni sljedbenici, da Mi pomognete spasiti te jadne duše koje trebam dovesti blizu Mojih Njedara, kako bih ih pripremio za Moj Novi Raj.

Djeco, Ja vas trebam da molite krunicu Moga Božjeg Milosrđa i da započnete Devetnicu Božjeg Milosrđa od Velikoga Petka.

Važno je da što više vas dovrši ovu Devetnicu za druge duše. Vi ćete primiti velike milosti i zbog toga vas Ja nikada neću napustiti. Ja ću spasiti vašu dušu kada dođete pred Mene na Sudnji Dan.

Nikada ne smijete postati umorni od moljenja za spas drugih duša. Vi ste Moja Vojska i pomoću milosti koje vam Ja dajem, raditi ćete sa Mnom na čišćenju Zemlje od grijeha prije Moga Drugoga Dolaska.

Moliti nije lako svakome od vas. Najbolji je način sjediniti se u Mojoj Žalosnoj Muci i razmatrati o Mojoj patnji, a posebno o Mojoj agoniji u Vrtu. Tada je Moje Veliko Milosrđe najsnažnije. Upravo zbog grješnika, uključujući pogane kojima nije dana prilika da Me upoznaju, Ja sam najviše trpio.

Znajte ovo, vi koji Me ljubite.

Što se više potpuno ufate u Mene, jače je Moje Milosrđe. Ja mogu više oprostiti. Moje Milosrđe je tako moćno da može izbrisati grijehe cijeloga čovječanstva.

Oni koji vjeruju u Mene, koji se ufaju u Mene, mogu postići veliku svetost pomaganjem u spašavanju duša, ponajprije svoje braće i sestara. To čine iz svoje ljubavi prema Meni, jer znaju da Mi to donosi veliku utjehu.

Vi, Moji čisti i pravedni sljedbenici, koji Me toliko ljubite, znajte da Ja mogu spasiti grješnike kroz velikodušnost vašega srca.

Morate shvatiti da sam Ja umro za grješnike i za njima najviše žeđam. Ja pokazujem veliku samilost grješnicima.

Ali vi, Moji sljedbenici koji ste također grješnici morate se potpuno ufati u Mene. Čineći ovo, Ja dodjeljujem posebne milosti.

Što Me više tražite Moju pomoć, više primate. Zbog ove veze između nas, možete Mi pomoći spasiti druge duše od utapanja u očaj i beznadnost.

Sjetite se snage Devetnice Moga Božjeg Milosrđa i broja duša koje ćete za Mene spasiti tijekom ove godine.

Vaš ljubljeni Isus

Molim vas molite Moje Božje Milosrđe i počnite Moju Devetnicu na Veliki Petak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *