Nadbiskup Vigano: Bergoglio je Antikristov lažni prorok!

Možda ne primjećujete, ali stvari se prilično zahuktavaju. Vi koji poznajete Knjigu Istine, možete pomisliti zašto mu je tako dugo trebalo, no ovo je uistinu jako bitan moment.

Evo što je nadbiskup Carlo Maria Vigano napisao o Jorgeu Bergogliju:

Od obzira kojeg Bergoglio pokazuje prema idolima i lažnim religijama gori je samo prijezir kojeg gaji prema pravom Bogu i jedinoj Crkvi.

S jedne strane prima notorno bogohulne umjetnike u Sikstinskoj kapeli i podržava LGBTQ+ sektu koja javno ocrnjuje Gospodina i Blaženu Djevicu; s druge strane izražava „ogorčenost“ zbog paljenja kurana kojeg su spalili oni koji su ogorčeni muhamedanskom invazijom nametnutom od strane Novog svjetskog poretka koju je on promicao.

Raspelo umočeno u mokraću vrijedno je papinske audijencije pune osmijeha i “palaca gore”; dok Pachamama bačena u Tiber izaziva žaljenje. Čovjek se pita koje je on “crkve” “papa”; svakako ne Katoličke.

Bergoglio i njegova sekta, robovi woke ideologije, dovode pogreške Drugoga vatikanskog sabora do krajnjih posljedica i stvaraju premise – imigracijom – i ekumenizmom – za društvene nemire koje globalistička elita želi stvoriti, kako bi legitimizirala nova ograničenja temeljnih sloboda.

Novi poredak priprema put Antikristu, ali Bergoglio u ulozi njegovog proroka kao da želi još brže stići tamo.

+Carlo Maria Vigano, nadbiskup

Ova izjava vezana je uz Viganovo osnivanje zajednice Exsurge Domine (Ustani Gospodine) koja daje potporu svećenicima i klericima širom svijeta progonjenim od strane Bergoglijevog režima. Samo u SAD-u ima preko 2.000 posvećenih Božjih slugu koje su bergolijanci uklonili.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *