Nadbiskup Vigano sve otvorenije o proročanstvima iz Knjige Istine!

Hrabri nadbiskup Vigano postao je Kristov ‘glas u pustinji’ u vremenima kada su i najvjerniji Kristovi prelati zašutjeli, što zbog straha od Bergoglijeve osvete, što zbog straha pred svijetom.

I dok se preostali pravovjerni biskupi i kardinali ustručavaju i ‘hodaju po jajima’ oko grozne realnosti koja prijeti nad milijardama duša današnjice, nadbiskup Vigano hrabro upozorava i otvoreno naziva stvari onakvim kakve jesu i kakvim ih je Krist prikazao u Knjizi Istine.

 

 

Pogledajmo o kojim je sve proročanstvima iz Knjige Istine nadbiskup Vigano javno progovorio u svojih nekoliko posljednjih javljanja uključujući i nedavno objavljeni razgovor s klauzurnom časnom sestrom čije stavove u potpunosti dijeli:

 

  • Upozorenje o opasnostima od globalnog cijepljenja i nadzora stanovništva
  • Drugi vatikanski koncil oslabio je Crkvu i izložio je napadima sotone
  • Bergoglio (takozvani „papa Franjo“) služi princu tame
  • Bergoglio u Crkvu uvodi neo-poganstvo
  • Bergoglio stvara masonski novi svjetski poredak
  • Bergoglio stvara jednu svjetsku religiju, lažnu crkvu u službi sotone
  • Bergoglio priprema svijet za dolazak antikrista

 

Maske su sada pale, nema više skrivanja. Oni koji su prije sedam godina s gnušanjem gledali na Knjigu Istine kao na marketinški trik za zaradu na fenomenu posljednjih vremena, sada su ostali bez teksta pred najezdom strašnih događaja koji su pred njihovim očima postali realnost u kratkom vremenu od samo nekoliko godina.

Čak su i najvjerniji među katolicima, dobri poznavatelji La Saletta, Fatime, Garbandala i drugih proročanstava, koji su bili pripravni suprotstaviti se apostaziji, antikristu i svemu što on nosi, zazirali od Knjige Istine, jer je upravo Knjiga Istine Bergoglija nazvala lažnim prorokom. To im je bila previše gorka pilula za progutati te su radije pobjegli. Sada i oni vide da je doista Kristov glas dopirao iz Knjige Istine.

 

 

Molimo za sve njih da se vrate i učvrste u Vjeri i pripravnosti koju im u ovim vremenima može pružiti Knjiga Istine!

Molimo za nadbiskupa Viganoa, da ga Gospodin poživi i uzdrži u hrabrosti da neprekidno svjedoči i izbavlja duše od puta propasti kroz prijevaru koju nudi Bergoglio i lažna crkva i da ne posrne pred preprekama koje će mu na tom putu postaviti lažna crkva i sotona!

Molimo za zabludjele svećenike koji slijepo slušaju lažnoga proroka Bergoglija, osobito kod nas u Hrvatskoj da im Gospodin otvori oči, te im udjeli neophodnu Vjeru i hrabrost svjedočenja da mogu biti dostojni svećeničke službe u posljednjim vremenima!

 

 

Dragi Križari Vojske Ostatka, ovim putem vas pozivamo da gornje molitvene nakane uključite u vaše redovite molitve, kao i u zajedničke molitve vaših postrojbi.

Do konačne pobjede s Kristom!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *