Najnoviji, bezbožni intervju lažnoga proroka potvrđuje mnoga proročanstva iz Knjige Istine

U posljednjem intervjuu za talijanske novine La Stampa, lažni prorok slavi klimatsku aktivistkinju Gretu i predsjednicu Europske komisije Ursulu von der Leyen, te hvali nadolazeću amazonsku sinodu.

Istodobno mnogima je upalo u oko kako lažni prorok uopće nije koristio riječi: Bog, Stvoritelj, Isus, Krist, Gospa, Marija… Tako se ostvaruju Božje riječi iz Knjige Istine, kako će u lažnoj crkvi politika i ljudski idoli preuzeti glavno mjesto, a Krist će biti odbačen u stranu i nestati svaki spomen na Njega.

Bergogliu su puna usta hvale za Ursulu von der Leyen, članicu skupine Bilderberg, svjetskih vladara iz sjene i zagovornicu sodomije i tzv. homoseksualnih brakova.

Ona danas jaše na zvijeri s deset rogova, na Babilonu iz Otkrivenja, odnosno na Europskoj Uniji.

Za Bergoglija je očuvanje ove zvijeri s deset rogova „suština sna otaca utemeljitelja“, te se nada da će ona ojačati nakon narednih izbora.

Onima koji znaju da je Bergoglio mali rog iz Danijelove knjige ovo nije čudno:

…i o deset rogova što bijahu na njezinoj glavi, i o drugom rogu koji poraste dok tri prva otpadoše – o rogu koji imaše oči i usta što govorahu velike hule i koji bijaše veći nego drugi rogovi. I gledao sam kako ovaj rog ratuje protiv Svetaca te ih nadvladava…

Daniel 7, 20-21

U soroševskoj maniri kritizira one koji inzistiraju na suverenitetu svojih zemalja („suverenitet je stav izolacije“, „suverenitet je zatvaranje“), čak uspoređuje s Hitlerom, proziva i etiketira „populiste“ u očitom napadu na oponente globalističko-masonske agende unutar EU.

Zagovara provođenje zadnje faze globalističkog „konačnog rješenje“ – etničkog i religijskog čišćenja Europe kroz zamjenu stanovništva, koje su u 1960-im pokrenuli zagovaratelji pilule i abortusa poput Emme Bonino (još jedne na listi hvale Bergoglija), a danas završava on sa antikristom i njegovim EU slugama:

NOVINAR: A što ako je broj [migranata] veći od mogućnosti prijema?

LAŽNI PROROK: „Situacija se može riješiti dijalogom s drugim zemljama. Postoje države kojima su ljudi potrebni, mislim na poljoprivredu. Vidio sam da se tako nešto nedavno dogodilo zbog nužde: ovo mi daje nadu. A onda, znate li što bi također moglo biti korisno?”

NOVINAR: Što?

LAŽNI PROROK: „Kreativnost. Na primjer, rekli su mi da u jednoj europskoj zemlji postoje poluprazni gradovi zbog demografskog pada: neke se migrantske zajednice mogu premjestiti tamo, što bi između ostalog moglo oživjeti gospodarstvo tog područja“.

Lažni prorok dalje objašnjava zašto je sazvao amazonsku sinodu iz čijih paklenih usta izlazi smrad poganske lažne crkve – još jednoga proročanstva Knjige Istine koje se ispunjava.

Na novinarsko pitanje hoće li tzv. „viri probati“ (oženjeni svećenici) biti glavna tema sinode, odgovara: „Naravno da ne, to je samo jedna od točki Instrumentum Laborisa“. Podsjetimo se, Instrumentum Laboris amazonske sinode je heretični dokument kojeg su osudili pravovjerni prelati Crkve.

I opet podsjećamo na upozorenje o tome kakva strašna kazna čeka onog koji omogući svećenicima ženidbu, koje je Gospa dala po Svetoj Brigiti Švedskoj.

S druge strane Bergoglio hvali jednu drugu Šveđanku, Gretu Thunberg, papisu poganske eko-religije koju vidimo na slikama niže kako pozira s zastavom sodomske ideologije i majicom terorističke ljevičarske ANTIFA skupine: 

 

I na kraju kojim riječima sažeti ovaj intervju? Možda ovako: globalisti, masoni, marksisti, sodomičari i pogani svih zemalja – ujedinite se u novu lažnu crkvu!

I dok Krista nema u intervjuu, intervju je prožet inzistiranjem na otrcanim masonskim frazama, poput „dijaloga“, „otvorenosti“, „bogatstvu razlika“ i slično, po kojim se govor lažnoga proroka ne razlikuje od bilo kojeg EU tehnokrata s masonskim pedigreom ili kolege rotarijanca.

Zar još uvijek neki vjeruju da je on papa?

Do kada?

Do amazonske sinode u listopadu?

Ili i nakon toga?

One Comment

  1. marcijam

    Podsjetimo se da je jedna časna iz Garbandala izjavila da joj je vidjelica Conchita rekla da ce Upozorenje doci nakon jedne važne sinode, to i odlazak pape Benedikta iz Rima (Knjiga istine 20.2.2013) su vazni pokazatelji blizine Upozorenja. Mjesec kolovoz je stavljen kao mjesec u kojem trebamo moliti za spasnje dusa koji nece preživjeti Upozorenje, molimo Božje milosrđe za tu nakanu. (Knjiga Istine, 23. srpnja 2011.).

    Sinoda pred upozorenje:
    https://www.youtube.com/watch?v=P744HooQpNc&

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *