Nakon dugo vremena tračak svjetla i istine u Hrvatskoj politici

Državni tajnik za demografiju Marin Strmota danas je podnio ostavku usred konferencije za medije, koja se održavala nakon sjednice Vijeća za demografsku revitalizaciju. Kad je ministrica prepustila riječ državom tajniku, uslijedio je šok.

Nakon što je reporterka Nove TV ustvrdila kako su sve danas iznesene „nove“ demografske mjere predstavljene još prije 3 mjeseca, Strmota je dao neočekivan odgovor.

“Točno. Slažem se s vama. Ovo je jedan veliki folklor. Nakon godinu i pol u Vladi kao mladi čovjek smatram da ovo nije dovoljno ozbiljno i podnosim ostavku. Država izumire, ovo je najgore stanje u Hrvatskoj otkad postoji država. Pričati ovako neozbiljno o ovome, ja kao mladi čovjek, građanin, otac dvoje djece, nezaposlene supruge, nezaposlenih roditelja, ne vjerujem da će se išta riješiti ovakvim pristupom”, rekao je Strmota, koji je time iznenadio i ministricu Nadu Murganić uz koju je davao izjavu.

https://narod.hr/hrvatska/video-pogledajte-trenutak-kojem-drzavni-tajnik-ostavkom-sokirao-ministricu-murganic-novinare

Komentar: Sadašnja Hrvatska demografska politika je antiobiteljska i antihrvatska. Usmjerena je protiv obitelji koje imaju više djece i posebno protiv nezaposlenih majki u obiteljima koje imaju više djece. Nadamo se da će ova ostavka označiti preokret u kojemu će se kreirati zakoni koji će biti za Hrvatske obitelji koje žele rađati, podizati i odgajati svoju djecu.

Treba moliti Boga za mlade ljude, koji su svjesni toga da ne možeš lagati do u nedogled. Jednoga dana doći ćemo svi pred Istinu, što prije sami sebe postavimo pred Istinu, to bolje ponajprije za nas, a onda i za sve oko nas. Uvjereni smo da je ovaj mladi čovjek danas profitirao, iako se to okorjelim srcima čini suprotno. Hrvatski Krsni Zavjet će se osjetiti u Hrvatskom narodu više, kako se bitka zahuktava, upravo u blagoslovljenim mlađim generacijama, posebno od 1976 godine kad je Hrvatski Krsni Zavjet obnovljen.

http://hrvatskikrsnizavjet.com/hrvatski-krsni-zavjet/

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *