Naoružana policija vukla iz glavne irske katedrale pro-lifera dok se molio za nerođene

  1. bila je godina kada je irski referendum o pobačaju prihvaćen dok je masa slavila na ulicama Dublina i drugdje.

Završetkom blagdana Svete Obitelji, 30. prosinca, naoružana policija je na zahtjev mjesnog svećenstva nasilno izvukla irskog pro-lifera iz katoličke katedrale. Izgleda da je njegov zločin to što je želio moliti preko noći u toj katedrali kao čin reparacije za liberalni zakon o pobačaju koji će se donijeti u Irskoj.

Katedrala o kojoj je riječ, je katedrala sv. Patrika u Armaghu. Taj grad je crkvena prijestolnica Irske. Poznat je kao mjesto glavne crkve Sv. Patrika koja je, prema tradiciji, tamo osnovana 457. godine. To je povijesno središte kršćanstva na Otoku.

Kao i kod mnogih takvih incidenata danas, postoji video snimka čovjeka kojeg iz katedrale izvlači naoružana policija.

https://youtu.be/65kRjh7sz7k

Ovom prilikom, međutim, policijski službenici o kojima je riječ izgledaju kao da im je neugodno zbog onoga što su od njih zahtijevale vlasti katedrale. U videozapisu je pritvoreni čovjek miran i determiniran učiniti ništa drugo nego moliti za svoju zemlju i generacije koje će biti ubijene kao rezultat novog zakona o abortusu u Irskoj. On to kaže i policajcima. Ipak, rečeno mu je da je uhićen i da će biti odveden u obližnju policijsku postaju, s neizbježnom skorom pojavom na sudu.

  1. je bila loša godina za Irsku. Čini se da ove očajne slike ponovno podsjećaju na tragediju te godine ali i to da su neki pobrkali prioritete. Kako je godina završavala, a sat otkucavao do uvođenja novog režima pobačaja u Irskoj, moglo bi se pomisliti da je katedrala, koja je za mnoge predstavlja srce irskog katoličanstva, i koja je stolna crkva primata cijele Irske, nadbiskupa Armagha, mogla ostati otvorena ove noći, kako bi se molilo za nerođene i za irski narod da ponovno stekne svoj moralni kompas.

Katedrala je nazvana u čast Sv. Patrika. Uspostavljajući kršćanstvo on je protjerao pogansko barbarstvo koje je tada prevladavalo diljem otoka. Tradicija kaže da su, svakoga proljeća, druidi održavali svoj okultni festival na brdu Slane u središtu Irske. Tamo je bila zapaljena druidska vatra. Jedino je ova vatra bila dopuštena u Irskoj u tom trenutku. Ona je simbolizirala ne samo religijski poredak, nego i vremenski, s druidskom poganskom religijom u svojoj srži. Ta vatra je također bila vatra ljudskog žrtvovanja, zapaljena kako bi se umirili bogovi koje su štovali druidi i poganski Irci.

Protiveći se druidima, kao što se i Sveti Ilija na planini Karmel sukobio s Baalovim prorocima, Sv. Patrik se uspeo na brdo Slane i zapalio drugu vatru. Na kraju se pokazalo da je to vatra koja je Ircima donijela svjetlo Istine i, nakon toga, ne samo da je obratio naciju na kršćanstvo, već je i okončao ljudsko ropstvo i barbarske ljudske žrtve koje su se tada prakticirale.

Iako nejasno, nešto od ove povijesti odjekuje i kroz prosvjed tog jadnog čovjeka koji se odigrao navečer prošle nedjelje. Dok su drugi željeli doći do svojih kreveta i, bez sumnje, spavati čvrsto te noći, ovaj je čovjek htio, imao potrebu, moliti se za nerođenu djecu, predosjećajući zlo koje će se još jednom strovaliti na irski narod dok ulazi u novi oblik ropstva.

Grubi pristup zvanja policije, kojeg su crkvene vlasti zauzele prema ovom mirnom pokorničkom hodočasniku, alarmantan je u najmanju ruku. Nažalost, to nije bilo sasvim neočekivano u svjetlu novih vatri koje se trenutno pale diljem Irske i nedostatka odlučnosti nekih da se suprotstave ovim neo-poganskim „krijesovima“.

Ako ono što je ostalo od kršćanske Irske ne osjeća stvarnu opasnost u svojoj sredini i ne djeluje sa svim duhovnim sredstvima koja su im na raspolaganju kako bi se suprotstavili toj prijetnji, tada će u tom istom plamenu nestati posljednji ostaci vjere jednako sigurno kao i djeca koja su sada ponovno žrtvovana demonima – demonima koji su se vratili na irske obale kako bi ponovno bili ustoličeni kao bogovi.

https://www.lifesitenews.com/opinion/armed-police-drag-pro-lifer-from-irish-cathedral-while-he-prays-for-unborn

Komentar: Posebno smo upozoreni na Irsku, što se tiče abortusa.

Također postoji u tu nakanu posebna Križarska Molitva

Tako se Knjiga Istine ispunja u svojim detaljima, iako ne po ljudskim očekivanjima, razumjevanju,  okvirima i rokovima.

Sigurno je da su ključna i najvažnija proročanstva Knjige Istine koja su do sada ostvarena ostavka pape Benedikta i narav lažnog proroka.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *