Napad na upozorenjepreddrugidolazak.info

Prenosimo cijeli tekst sa Upozorenje Pred Drugi Dolazak, kako je objavljen. Mi ćemo se u budućnosti posvetiti više temi pentakostalizma, kako bi je rasvijetlili u svjetlu nauka Katoličke Crkve.

Hvaljen Isus i Marija!

Ova stranica je bila napadnuta i provaljena, te je na njoj na silu objavljeno nešto što je ogavno i nema veze s ničim osim sa paklom. Zbog toga smo bili prisiljeni obrisati sve postove, do ovoga ispod, očito ih je Majka Božja i moljenje Njezine Krunice tu zaustavilo.
Vjerujemo da je glavni razlog za ovaj napad službeno identificiranje grupe kroz koju djeluje zloduh Izebela, koja je najveći neprijatelj Vojske Ostatka. Ta grupa je pentekostalna crkva u Katoličkoj Crkvi, takozvani “katolički karizmatski pokret”.
Također vjerujemo da je ovaj napad došao izvan RH, od ljudi koji su unutar Vojske Ostatka, a koji služe Izebeli i koji sada uviđaju da imaju još samo malo vremena, jer oni ne pripadaju Vojsci Ostatka, nego su se duboko predali Izebeli.
Najveće predanje Izebeli se događa upravo preko ” molitve u jezicima” kada osoba huli na Boga, a vjeruje da kroz nju govori Duh Sveti. U stvarnosti ni ta osoba ni drugi ne mogu provjeriti što osoba govori. Ipak kroz ponašanje takve osobe se mogu vidjeti znakovi opsjednuća.
Treba moliti za ove ljude, ali i poslušati našega Gospodina i Kralja Isusa koji nas upućuje da ih ne podcijenjujemo i da nemamo nikakve veze s njima.

Napad na upozorenjepreddrugidolazak.info

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *