Nastanak jedne svjetske religije: lažni prorok uspostavlja multireligijsko visoko povjerenstvo

Proteklog tjedna objavljena je uspostava „visokog povjerenstva“ kako bi se implementirala Deklaracija o ljudskom bratstvu koju su potpisali lažni prorok i veliki imam Al-Tayyeb u veljači ove godine.

Da podsjetimo, u dokumentu se kaže kako su „pluralizam i raznolikost“ religija „Božje htijenje“, riječi koje su naišle na oštru kritiku pravovjernih prelata u Crkvi koji i dalje inzistiraju na stoljetnom nauku da nema spasenja izvan Katoličke crkve.

Veliki imam je pozvao članove visokog povjerenstva da šire tekovine „ljudskog bratstva“ po cijelome svijetu kako bi se postigla tolerancija, suživot, i mir za svakog.

Povjerenstvo će na globalnoj i lokalnoj razini nadzirati aktivnosti za provedbu zaključaka Deklaracije te organizirati susrete vjerskih vođa, vodstva međunarodnih organizacija i drugih kako bi zajamčili i promicanje i širenje ideja na kojima počiva ovaj, kako kažu, povijesni dokument.

Uime međusobnog poštovanja i suživota visoko povjerenstvo će pozvati zakonodavce zemalja svijeta da Deklaracija ostavi traga i u pravnim dokumentima njihovih zemalja.

Osim što rječnik obiluje masonskim žargonom (tolerancija, bratstvo, pluralizam, raznolikost…) opasno smrdi na „mirotvorca“ kojeg svijet očekuje – antikrista koji će zasjesti na tron jedne svjetske religije.

Povjerenstvo je uspostavljeno u Abu Dhabiju, a njegovi članovi su: biskup Miguel Ángel Ayuso Guixot, predsjednik Papinskoga vijeća za međureligijski dijalog, prof. dr. Mohamed Hussein, predsjednik Sveučilišta Al-Azhar, Bergoglijev osobni tajnik koptski svećenik Yoannis Lahzi Gaid; sudac Mohamed Mahmoud Abdel Salam, savjetnik velikoga imama Mohameda Khalifa Al Mubaraka, na čelu Odjela za kulturu i turizam u Abi Dhabiju, sultan Faisal Al Rumaithi, generalni tajnik Muslimanskoga vijeća starješina, i pisac iz emirata Yasser Hareb Al Muhairi.

Izvori HKZ-a navode da pri UN-u već godinama postoje slična tijela pod pokroviteljstvom arapskih vele dostojnika, koja će sada dobiti direktan impuls od strane vodećih tijela Katoličke crkve i Islama, za ostvarenje vjekovnog masonskog sna o jednoj svjetskoj religiji.

Visoko povjerenstvo će također nadzirati novu „kuću abrahamske obitelji“ čija je izgradnja naređena nakon posjete lažnog proroka.

Mi možemo još samo upitati – tko je zadužen za izgradnju trećeg hrama u Jeruzalemu?

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *