Natacha Jaitt ubijena dva tjedna prije zakazanog svjedočenja na sudu o Gustavu Veri i lažnom proroku?

Buenos Aires, Veljača 23, 2019. god. – Natacha Jaitt, Argentinska medijska zvijezda i prostitutka, koja je optužila Gustava Veru, prijatelja lažnog proroka, za seksualne zločine, nađena je mrtva, nedaleko od Buenos Airesa.

 

Je li Jaitt ubijena dva tjedna prije zakazanog svjedočenja na sudu o Veri i lažnom proroku?

 

Nađena je mrtva i na prvu je izgledalo da se predozirala.

Međutim njezina obitelj traži istragu, sa obzirom da tvrde da ona zbog svoga zdravstvenoga stanja nije mogla uzimati drogu.

Obitelj tvrdi da  Natacha nikad ne bi uzela drogu, što znači da ju je netko drugi na silu predozirao.

 

Jaitt je javno na twitteru optužila Gustava Veru, da je suučesnik lažnog proroka:

“Justo Gustavo Vera je svodnik, seksualni trgovac djecom i suučesnik pape, te kao što sam i pretpostavila, suđeno mu je za pronevjeru novaca i druge ilegalne radnje. Bog će donijeti pravdu, jednog dana. Amen.”

“Justo Gustavo Vera , el proxeneta, tratante, cómplice del papa y como anticipé y pasó, procesado por apropiación de la Alameda y otras aotrocidades ilegales. Di/os en algún momento hará justicia, amen.

 

 

Policija je stigla na mjesto nedaleko od Buenos Airesa, gdje su pronašli Jaitt-u bez znakova života. Nakon proglašenja smrti policija je počela istraživati cijeli slučaj. Istražitelji su objavili u subotu, kako je Jaitt umrla od višestrukog zatajivanja organa, na njenom tijelu nije bilo nikakvih tragova mučenja. Bila je majka dvoje djece i udovica.

 

 

Javnost se počela intenzivnije baviti Jatt-om, nakon izjava o lažnom proroku i njegovom bliskom prijatelju Gustavo Vera, bivšem političaru koji upravlja neprofitnom organizacijom za ljudska prava – Almada.

 

U talk show-u “Ručak sa Mirthom Legrand”, 2018 god., Jaitt je optužila Veru, koji se učestalo slikao sa lažnim prorokom, dok je ovaj bio kardinal Bergoglio, o upletenosti u seksualnu trgovinu djecom.

 

Jaitt je rekla: “Vera je također i pedofil, on upravlja bordelima i izlazi sa prostitutkama.”

 

Jaitt je rekla kako je istraživala seksualnu trgovinu djecom i našla dokaze o siromašnim dječacima koje su zlostavljali.

 

Prošle godine, nakon izjave u talk show-u, Jaitt je napisala:

 “Pazite, ja neću počiniti samoubojstvo. Neću se utopiti u kadi, niti ću si pucati u glavu. I onda , ako se tako nešto dogodi, znajte da to nisam učinila ja. Sačuvajte ovaj tweet.”

 

 

Jaitt je optužila lažnog proroka kako je spasio svećenika od optužbi za pedofiliju, te ga poslao da vodi sklonište za hendikepirane dječake “koji se ne mogu žaliti.”

 

Poruka kojom Jaitt predskazuje svoju smrt, baca potpuno novo svijetlo na cijeli slučaj.

 

Napomena: Onoga kojega danas nazivaju papom Franjom, na HKZ-u nazivamo njegovim pravim imenom – lažni prorok.

 

Ovaj post je updatiran – Admin.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *