Ne postoji pravo na djecu – Što se to događa u RH?

Ovaj tekst smo dobili mailom, pa ga objavljujemo kako smo ga dobili u cijelosti. I ova situacija nam pokazuje u kojemu vremenu živimo, da je ova civilizacija došla svome kraju i da smo na dnu dna. Zašto biskupi ovdje ne dižu glas, vjerovatno misle da nisu tu da sude.

Sudit će nam svima Bog ubrzo, ali mi moramo dići sada naš glas i reći da RH ide u smjeru razvrata i nakaradnosti u smjeru koji je protiv Boga i onoga što je on stvorio. 

Ako Hrvatski Katolici ne dignu glas i ne počnu govoriti istinu, nego nastave glumiti nojeve kao do sada, stići će nas Božja Kazna, jako brzo, u to nema nikakve sumnje.  Ovo je tekst koji smo dobili:

“Ustavni sud ovih je dana pokušao samoinicijativno uvesti u hrvatski pravni sustav ‘pravo’ istospolnih partnera na zajedničko udomljavanje djeteta. To je bila nevjerojatna demonstracija ideološkog hiperaktivizma suda.

Suprotno interesima djece, Konvencije o pravima djeteta, Ustavu Republike Hrvatske, Zakonu o udomiteljstvu i volji hrvatskih građana jasno izraženoj na narodnom referendumu o braku.

U procesu udomljavanja i posvajanja djece centri za socijalnu skrb, državne i društvene institucije dužne su imati u centru svog odlučivanja interese djeteta.

U najboljem je interesu svakog djeteta da odrasta uz biološku majku i oca. Ako to nije moguće, onda država i društvo trebaju osigurati oblike provjerene društvene skrbi koja, koliko je moguće, imitira zajednicu u kojoj dijete dolazi na svijet – zajednicu žene i muškarca.

Međutim, Ustavni sud je podlegao pritiscima LGBTIQ lobija, prekoračio svoje ovlasti te ugrozio najranjiviju djecu o kojoj se skrbi država i hrvatsko društvo, ali i vladavinu prava.

Zakone u Hrvatskoj donose Hrvatski sabor, odnosno zastupnici koje su izabrali hrvatski birači da ih predstavljaju.

Zato, Ustavni sud nema ovlasti donositi zakone niti slobodu tumačiti zakon suprotno od onoga kako on glasi i kako ga je zakonodavac donio i uvoditi nova prava u hrvatski pravni sustav.

Ustavni sud ne može usvesti “pravo na djecu”.

Udruga Dugine obitelji koja stoji iza podignute tužbe za udomljavanje djece od strane istospolnih parova već je najavila da će nakon ove presude Ustavnog suda tražiti posvajanja djece i umjetnu oplodnju za istospolne parove.

Zato, potpišite ovu peticiju i poručite Vladi i Saboru da djeca imaju prava i nitko nema pravo na djecu.

Ustavni sud je prekoračio svoje ovlasti, narušio trodiobu vlasti i ugrozio demokratski poredak u Republici Hrvatskoj.

Tražite od Odbora za Ustav na čelu s Željkom Reinerom da utvrdi prekoračenje ovlasti Ustavnog suda!

Recite predsjedniku Vlade, Andreju Plenkoviću i svim tijelima javne uprave da je njihova dužnost držati se slova i duha postojećeg Zakona o udomiteljstvu kojeg je donjelo legitimno predstavničko tijelo hrvatskih građana.

Niti jedno javno tijelo nije dužno slušati naloge suprotne važećim zakonima Republike Hrvatske!

Ovdje se ne radi o diskriminaciji prema osobama koje žive homosekusalnim životnim stilom već se radi isključivo o dobrobiti djece.

Ne postoji pravo nekog para na dijete već postoji pravo svakog djeteta na mamu i tatu.

Ako dijete ostane bez skrbi svojih roditelja, onda država i društvo trebaju osigurati oblike provjerene društvene skrbi koja, koliko je moguće, pruža sve što pruža zajednica u kojoj se dijete rađa – zajednica žene i muškarca.

Kliknite OVDJE i potpišite peticiju “Ne postoji pravo na djecu” jer je u najboljem interesu svakog djeteta da odrasta uz majku i oca.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *