NEVIĐENO: Lažni prorok Bergoglio odaje javnu počast masonu Velike Lože Italije

22. rujna 2023. preminuo je Giorgio Napolitano, mason i bivši predsjednik Republike Italije u dobi od 98 godina. 

Bio je jedna od vodećih figura Velike lože Italije, masonskog bratstva kojem je pripadao.
Na dan njegove smrti Velika loža Italije istaknula je zastave na pola koplja u svom nacionalnom sjedištu na brdu Janiculum u znak sućuti. 

Napolitano je navodno bio iniciran, još u davnim vremenima, u anglosaksonsko masonstvo.
No o Giorgiu Napolitanu ne bi niti pisali da se nije dogodio nešto što bi trebalo otvoriti oči onima koji još uvijek odbijaju prihvatiti da je Lažni prorok Bergoglio zapravo mason!!! 
 
Dva dana prije javnog sprovoda,
Bergoglio se javno došao pokloniti stojeći nekoliko minuta u tišini, bez blagoslova i znaka križa, pred lijesom izloženim u pogrebnoj dvorani Senata, Montecitorio – talijanskog Zastupničkog doma .
 

Da stvar bude bolja počast nije odana privatno, već javno, s jasnom simboličnom porukom. 

Zatim je Bergoglio rekao : “Giorgio Napolitano bio je velik čovjek, sluga domovine”.

 

Međutim, Napolitanova politička biografija dokumentira da on zapravo nije služio “domovini”, već interesima “jakih sila” i međunarodnih financijskih lobijia. 

Osim toga Napolitano je kroz cijeli život iskazivao duboku odbojnost prema Katoličkoj crkvi te je i odbio Katolički sprovod – što je u skladu s onime što propagira masonstvo.

Biskupi, Svećenici i vjernici otvorite oči – pred vama je mason i Lažni prorok Bergoglio, a ne Petrov nasljednik. 

5 komentara

 1. Kler u Hrvatskoj ne vidi ništa i ne želi vidjeti,i bit će sve tako dok bergolio direktno ne odobri neku herezu koja će svih sablaznit, u KI je napisano da su se on i njegova družina dobro pripremali za uništenje Kristove Crkve, što got čini kler mu nađe opravdanje ili reču da novinari krivo prenose.Molimo da se razotkrije lažni prorok.

  • I to su vrlo lukavo osmislili,suptilno…sad u listopadu pa opet u listopadu 2024 godine,ubacit će bljuvotine i pustiti da se narod i kler prepiru “što je pjesnik htio reći”.Bergolio je i sam rekao da želi sazrjevanje tj.”kuhanje žabe u hladnoj vodi pa u vručoj.Izrešetajmo ga Svetim Križarskim Molitvama da mu se svi planovi ometu kao i njegovom vražjem “trojstvu”.

   • Ono što se da primjetiti je da Božji narod (ljudi puni Duha Svetoga) ,uviđa da bergolio nije Kristov namjesnik,i to svakim danom sve više i više i u svijetu i u Hrvatskoj posebno.To je sve odlično jer svi svećenici koji budu hvalili bergolia biti će od naroda stavljeni u stranu,ostati će bez stada .

    • Tomislav

     Biti svećenikom za mnoge je postalo zanimanje, a ne poziv. Takve ne zanima povjereno im stado, nego redovitost novčanih primanja. U ime poslušnosti prema nadređenima s Bergoglijem na čelu, zanemaruju da bi poslušnos prema Bogu trebala biti na prvom mjestu. Ako to i neke brine, uzdaju se u Božju ljubav i milost te zabadaju glavu u pijesak kao nojevi pred opasnošću. Zaboravljaju da je njihov grijeh, kao pastira Božjeg stada, teži od običnih zabludjelih ovaca.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *