NEWSLETTER – ISUS ČOVJEČANSTVU GLOBALNA 20 – MINUTNA KRIŽARSKA MOLITVA

Tema: Isus čovječanstvu globalna 20 – minutna križarska molitva – OBRAĆENJE GREŠNIKA

Prijaviti se ovdje: https://bit.ly/JTMGlobal17June2023

Dragi križari,

Mir sa vama!

Svi ste pozvani pridružiti se Isus čovječanstvu globalnoj križarskoj molitvi za obraćenje grešnika sa prijevodima uživo, 17. lipnja 2023. u 15h po zagrebačkom vremenu.

Link za prijavu: https://bit.ly/JTMGlobal17June2023

Ako se na molitvu ne možete pridružiti putem linka iznad, molimo vas otvorite zoom aplikaciju na vašem mobitelu i upišite šifru webinara – Webinar ID  848 8460 1728 kako bi se prijavili i pridružili.

Ova 20-minutna križarska molitva će biti na engleskom. Prijevodi uživo će biti dostupni na:

Španjolskom, portugalskom, njemačkom, francuskom, ukrajinskom, korejskom, vijetnamskom, indonežanskom, poljskom, hrvatskom i nizozemskom.  

Ako vaš jezik nije zastupljen, molitveni programi će se podijeliti tako da možete doći i pridružiti se u molitvi čitajući iz pripremljena materijala.

Molit ćemo odabrane križarske molitve za obraćenje svih grešnika, uključujući naše ljubljene i prijatelje koji su okrenuli svoja leđa Gospodinu.

“…Reci Mojoj djeci da su njihova molitva i post stvorili mnogo sreće u nježnom Srcu Mog Oca. Obilje milosti sada teče nad ovim dragim svetim dušama, tako da su zadobile dar zagovora za izgubljene duše od ovoga dana nadalje…” 12. kolovoza 2011.

Ujedinimo naša srca kao jedan u globalnoj Isus čovječanstvu obitelji, zajedno sa Djevicom Marijom, našom Majkom Spasenja i prikažimo naše molitve i žrtve za obraćenje svih grešnika.

Isuse, uzdamo se u Tebe!

JTM Global

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *