Nick Donnelly, Vox Cantoris sada Infovaticana – tko je sljedeći na Bergoglijevoj listi?

Imamo još jedan pokušaj korumpiranih crkvenih dužnosnika da ušutkaju vjerne Katolike. Ima nešto više od tri godine kada je stručnjak za Vatikansku komunikaciju pokušao tužiti ovog pisca zbog javnog komentara. Između pritiska iz njegovog Reda, financijera, Kardinala, Breitbarta i stotina blogova širom svijeta, stvar je završila sramotom za njega i potaknula rast ovog bloga s tek nešto više od 600.000 pregleda stranice nakon deset godina do onoga što će biti 5.000.000 po Uskrsu ili prije, ovisno o papi Bergogliu. Ovo se dogodilo nakon ušutkavanja đakona Nick Donnelly i njegovog bloga “Zaštitite Papu”, čiji je biskup potom zanijekao da ga je prisilio da zatvori blog. Đakon Donnelly prilično je aktivan na Twitteru na https://twitter.com/ProtecttheFaith gdje je napisao 9. ožujka; “Prije četiri godine u ovom tjednu, bio sam prisiljen odstupiti s mog bloga http://www.protectthepope.com. Rečeno mi je da su se ‘ljudi s visokih pozicija’ žalili na moje postove. Odbijeni su svi moji zahtjevi za ponovno pokretanje PtP-a. Istina je da je „Zaštitite Papu“ bio prisilno zatvoren.”

Sada vidimo da Vatikan sam pokušava putem američke odvjetničke tvrtke zaustaviti španjolski blog Infovaticana.

Pišu: “Vatikansko državno tajništvo želi da se InfoVaticana zatvori i za to su angažirali jedno od najmoćnijih odvjetničkih društava na svijetu koji neće prihvatiti nikakav sporazum koji ne uključuje konačno zatvaranje ovog portala.” Pozadina priče također se može pročitati na Church Militantu  koji je s Michaelom Vorisom bio instrumentalan u pomaganju ovom piscu, da se odupre “visoko profiliranom vatikanskom službeniku” koji je pokušao utišati ovog pisca.

Čini se da Vatikan nije naučio ništa iz prošlosti. Infovaticana mora čvrsto stajati u ovom napadu na slobodu misli, govora i izražavanja i kršenju kanona 212. Bergoglio, Parolin i ostali trebaju to shvatiti jasno i glasno, nećemo otići nigdje još dugo. Naviknite se na to.

http://voxcantor.blogspot.hr/2018/03/nick-donnelly-vox-cantoris-now.html

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *