Nije dovoljno vjerovati u Oca, jer oni koji odbacuju Njegovoga Sina odbacuju Spasenje

Knjiga Istine, 14. srpnja 2012., 15:15h

Moja predraga kćeri, tako mnogo religija u svijetu slijedi krivi put, čime otežavaju Božjoj djeci da postignu Vječni Život.

Vječni Život je jedino postao moguć Mojom Smrću na Križu.

Moj Otac, koji je poslao Mene, Svoga Jedinoga Sina, kao žrtveno Janje, omogućio je cijelom čovječanstvu da postigne Spasenje i Vječni Život.

Vječni Život je dan kao dar Adamu i Evi. Zatim, zbog mrlje grijeha i neposluha, on je oduzet.

Umjesto njega, čovjek je postao smrtan, njegovo tijelo nečisto, njegov život u fizičkom obliku nesavršen, a Zemlja je postala jadna imitacija bogate i raskošne Zemlje stvorene za Adama i Evu u Rajskom Vrtu.

Bog, Moj Vječni Otac, tada je podario Spasenje onima koji su prihvatili Mene, Njegovog Jedinorođenog Sina, kao put prema Njegovom Novom Raju.

Moj Otac vas može prihvatiti samo preko Mene.

Nije dovoljno vjerovati u Oca, jer oni koji odbacuju Njegovoga Sina odbacuju Spasenje.

Zapamtite da tako mnogo Božje djece, svojim neznanjem, ne priznaju Mene, Spasitelja čovječanstva. Ali zbog Moga Velikoga Milosrđa, Istina će im biti pokazana Božjim Posredovanjem.

Oni su svi jednaki u Očima Mog Oca i On želi ujediniti sve takve duše u Svojim Njedrima. On ih sve ljubi.

Kada oni vide dokaz, prihvatiti će da im je Svevišnji Bog, dao dar Vječnoga Života kroz Moju Žrtvu na Križu. Na ovaj način svi će se klanjati jednom Bogu.

Jer postoji samo jedan Bog koji je stvorio svakoga od vas.

Sada idi, kćeri Moja i pomogni osigurati da Moje Poruke budu dane svim vjerama, svakome narodu i svakome od Božje djece.

Uključujem i one pogane i one sa srcima od kamena.

Nije važno ako te pljuju ili odbiju slušati, moraš im dati Moje Poruke.

Bilo koji čovjek ili sljedbenik Mene, Isusa Krista, koji ne može prihvatiti da Ja želim priopćiti Svetu Riječ Božju svim religijama, nije pravi kršćanin.

Tako mnogi su odbacili ove Moje Poruke svijetu jer Ja obuhvaćam cijelo čovječanstvo i svaku drugu religiju, uključujući ateiste.

Nemate pravo pretpostaviti da Bog, Moj Vječni Otac, ljubi samo vas, istinske kršćane.

Blagoslovljeni ste i ljubljeni, ali bez obraćenja cijeloga čovječanstva Moj Otac neće postići pobjedu koju želi, da ujedini svu Svoju djecu.

Vi, Moji sljedbenici, imate veliku odgovornost, zbog Dara Istine koji vam je dan.

Vaša je dužnost širiti Moju Svetu Riječ kako bi doveli one jadne duše koje ne znaju za Moje Postojanje, u Kraljevstvo Božje.

Vaš Isus

http://upozorenjepreddrugidolazak.info/?p=3316

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *