Njemački biskupi uvode javno svetogrđe

Sveta Pričest će se od sada u Njemačkoj davati katolicima koji žive u preljubničkim civilnim brakovima.

Svijet propada od nedostatka vjere i terora. Pornografija, abortusi, seksualne perverzije, ubojstva, pohlepa, teror, praćenje ljudi, zloupotreba droge – sve ovo je krivnja pape i njegova episkopata. Zašto? Zato što Katolička Crkva ne propovijeda Istinu i proglašava da će Krist dopustiti da se tama svijeta digne protiv nas.

Umjesto da propovijedaju Istinu, Bergoglio i ekipa su šifrirali laž.

Koncil Njemačke biskupske konferencije je prihvatio Pričest za razvedene u istom tjednu kada je Vatikanski doktrinalni šef ( kardinal Muller ) između ostalog rekao da je ta praksa protiv Božjeg zakona.

U novoj izjavi Koncila, koji broji 27 od ukupno 66 njemačkih biskupa, kaže se da ponovno vjenčani mogu primati Pričest bez da su odlučili živjeti „ kao brat i sestra „. Oni kažu da je to moguće kroz „ različita rješenja koja su prikladna za individualne slučajeve“. Izjavili su da će se rješenje naći kroz „ proces donošenja odluke, koju će popratiti osoba zadužena za pastoral“.

Koncil njemačkih biskupa je ovo predložio još 2014. govoreći da je to „test za Crkveni kredibilitet“. Nekoliko njemačkih biskupa se tada distanciralo od te izjave.

Na kasnijoj Sinodi o obitelji u Rimu biskupi nisu prihvatili ovaj prijedlog, ali kako je papin dokument AL objavljen, svetogrđe je sada omogućeno.

 http://voxcantor.blogspot.hr/2017/02/bergoglios-porn-producing-german.html

http://katholisch.de/aktuelles/aktuelle-artikel/wiederverheiratete-durfen-im-einzelfall-zur-kommunion

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *