Novi Franjin eko kardinal kaže da će ekološka apokalipsa uništiti majku zemlju

Yangon, Myanmar 01.03.2017. – Kardinal iz jugooistočne Azije kaže da slijedi vodstvo pape Franje u proglašavanju „ekološkog grijeha“.

„Danas se suočavamo sa ekološkim holokaustom“, kaže kardinal Charles Bo, nadbiskup Yangona, tijekom svog predkorizmenog govora u Yangonu.

„Vrlo je ozbiljan trenutak. Papa Franjo je glasno podigao glas protiv ove katastrofe koja se približava, govoreći o modernim grijesima, „ekološkom grijehu“ kojeg individualno i kolektivno čine ljudi koji uništavaju majku zemlju“, dodao je.

Kao pomoć ovoj takozvanoj ekološkoj katastrofi koju je izazvao čovjek, kardinal poziva vjernike u Aziji i Oceaniji da ponovno osvježe proročki skok i postanu misionarima milosrđa kako bi promicali samo ekologiju.

Kardinal nastavlja: „Škrtost uzrokuje ekološki terorizam protiv majke zemlje. Promjena klime je stvarna i planet zemlja se zagrijava uzrokujući tisuće ‘ekoloških izbjeglica’.“

„Promjena klime je atomska bomba koja će eksplodirati. Mi se nalazimo na rubu ekološke apokalipse. Ova ekološka apokalipsa je rezultat ekološkog grijeha protiv Božjeg stvaranja“, dodao je.

Kardinalovi komentari su bili istovremeni sa Vatikanskom konferencijom o „biološkom izumiranju“ koja se održala 27.02. – 1.03.2017.g. Organizatori konferencije to nazivaju „neodrživom neravnotežom“ između svjetske populacije i zemaljskih resursa.

Paul Ehrlich, aktivist populacijske kontrole, jedan je od gostujućih vatikanskih govornika. Ehrlich, zagovornik prisilne sterilizacije i abortusa, poznat je kao otac modernog pro-abortivnog pokreta za kontrolu populacije.

U svojih četiri godine papinstva, Franjo se nečuveno fokusirao na političke stvari, kao što je borba protiv promjene klime i preuređenje svjetskog ekonomskog sustava. Prošlog rujna on je pozvao katolike na ekološko obraćenje, te da se pokaju za grijeh protiv okoliša.

Ne čudi stoga da se Bo, kojeg je papa Franjo imenovao kardinalom 2015.g., fokusira na grijehe protiv okoliša u svojoj zemlji. On stavlja fokus na ekologiju, unatoč velikim borbama u gradu Myanmar koje uključuju uvojačenu djecu, prisilni rad robova i djece, sustavno seksualno nasilje, trgovanje ljudima, genocid nad ljudima u Rohingyu, surogat majčinstvo i krizu abortusa.

Bo krivi bogate zemlje, točno prozivajući SAD, jer su doprinijele zemaljskoj okolišnoj i ekološkoj nepravdi.

„ Plinove staklenika koji pojačavaju globalno zatopljenje emitiraju bogate zemlje. SAD, sa 6% svjetske populacije, proizvode 40% plinova staklenika. Tko umire? Siromašni. Siromašne zemlje su najviše pogođene globalnim zatopljenjem. Ciklone, potresi i poplave uzrokuju tisuće žrtava prirodnih katastrofa. Ovo je ekološki terorizam. Moćnici ovoga svijeta odlučuju tko treba živjeti, a tko umrijeti. Ekonomski i ekološki teroristi su se raspustili protiv siromašnih“, rekao je.

Unatoč uvjerenjima pape Franje da je „ekološka kriza stvarna“, stvarna znanost ukazuje da je više ‘spekulacija’ nego ‘temperatura’ to što se događa na polju klimatske promjene.

Profesor na Carleton Sveučilištu Michael Hart 2016.g. opisao je u svojoj knjizi Hubris “siromašnu znanost“ koja stoji iza klimatske promjene, a koriste je aktivisti kako bi progurali agendu.

Naučio sam da su i domaći i međunarodni učesnici uspjeli iskoristiti siromašno znanje o klimatskoj promjeni da bi unaprijedili ambicioznu agendu o okolišu koja se fokusira na povećanje centralizirane kontrole nad svakodnevnim životima ljudi, rekao je u svom intervju-u za LifeSiteNews 2016.g.

Hart je ustanovio da je ‘klimatska promjena’ postala novi Trojanski konj lijevog krila da bi progurali svoju socijalnu agendu na lakovjernu populaciju.

Političari lijevog krila otkrili su u klimatskoj promjeni obnovljene načine da guraju svoju agendu o socijalnoj i ekonomskoj pravdi kroz prinudne vladine programe. Kako je John Sununu, bivši guverner New Hampshira vidio, „Alarmisti su dobro naučili iz povijesti. Vidjeli su da to što motivira kreatore politike nije nužno znanost, već dobro orkestrirana simfonija napora … Najave katastrofu, poberu neke rezultate, podupru to kompjuterskim prikazima, proglase konsenzus, uguše opoziciju, preuzmu proces i kontrolu sredstava, i pokrenu kreatore politike“ rekao je.

Hart je citirao filozofa znanosti Jeffreya Fossa koji je uvidio kako znanost o okolišu postaje nova religija sa svojim vlastitim bogom, svojim jedinstvenim grijesima i sa svojim vlastitim ultimativnim rješenjem.

Kardinal Bo je u svojoj predkorizmenoj poruci zaključio: „Znanost o okolišu predviđa apokalipsu okoliša. Ona nam govori da je naša grješnost spram okoliša razlog zbog kojeg se mi suočavamo s apokalipsom. Naš grijeh je jedna od nečistoća. Apokalipsa će poprimiti oblik okolišnog kraha, kao nadoknada za naše grijehe… znanstvenici koji se bave okolišem govore ljudima što moraju činiti kako bi bili bez grijeha pred prirodom. Čovječanstvo je prekršilo svoj savez s prirodom i zato je to duboko moralna tema, izvorni ekološki grijeh, koji zahtijeva ekološko obraćenje i evangelizaciju o ekologiju. Pokajte se, Božje stvaranje je u opasnosti. Vaše životne promjene će spasiti svijet.“    

https://www.lifesitenews.com/news/asia-cardinals-lenten-message-repent-an-ecological-apocalypse-is-about-to-d

Komentar Knjiga Istine 19.04.2011.:  Mnogi će vidjeti ekološke promjene kao Božju Ruku. Drugi će reći da je to znak Kraja Vremena, dok će drugi reći da sve to ima veze s cjelokupnim zatopljenjem. Ali ono što je sada najvažnije je da se shvati ovo. Grijeh, ako dođe do neviđene razine, uzrokovat će svakako razaranje u vašim urednim životima. Ali kada se pojača do trenutnih razina koje doživljavate i kojima svjedočite danas u svijetu, možete biti sigurni da su takve promjene Božja Ruka na djelu.

   Vaš Spasitelj Isus Krist

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *