Novi nastavak filma Pasija Krista, biti će najveći film u povijesti: Jim Caviezel

Glumac Jim Caviezel, svjetski poznat po ulozi Isusa u filmskom hitu Pasija Krista iz 2004 god., potvrdio je da će ujediniti snage sa redateljem Melom Gibsonom kako bi ponovno utjelovio ulogu Isusa u novom nastavku Uskrsnuće, koji se počinje snimati.

“Postoje stvari koje ne mogu reći, ali koje će šokirati gledatelje” rekao je glavni glumac za USA today. “Odlično je. Pratite nas.”

“Uskrsnuće, Velika stvar. O moj Bože,” rekao je redatelj Mel Gibson 2016 god. u intervjuu. “Mi pokušavamo ovo napraviti na način da se uklapa u kinematografiju, ali i dati novo svijetlo, ako je moguće, bez stvaranja nečeg bizarnog.”

Nagrađivani redatelj koji je također napisao i producirao Pasiju Krista, još uvijek razmišlja kako će se priča prenijeti na velike ekrane.

Neću vam reći kako će on to napraviti,” rekao je Caviezel za USA Today. Ali ću vam reći toliko, da će film koji će napraviti biti najveći film u povijesti. Toliko je dobar.”

Pasija Krista prikazala je posljednjih 12 sati u životu Krista, na moćan, slikovit način, koji nikada prije nije viđen. Unatoč Holivudskom gnušanju prema Kršćanskim filmovima, gledatelji su nahrupili u kina kako bi ga vidjeli, čineći ga jednim od najuspješnijih filmova u povijesti.

Caviezel, koji osim toga što je priznati glumac, čovjek je vjere, koji javno hrabri svoje kolege Katolike, da žive svoju vjeru javno u ovom tamnom svijetu.

Ranije ovog mjeseca, glumac je govorio pred velikim mnoštvom studenata Čikaga, na studentskom samitu 2018 god.

“Odvojite se od ove korumpirane generacije,” pozvao je glumac gledatelje. “Budite sveci. Niste pozvani da se uklopite. Rođeni ste da se istaknete.”

“Moramo odbaciti ovu indiferentnost, ovu destruktivnu toleranciju zla. Ali samo naša vjera i mudrost Krista , mogu nas spasiti,” rekao je. “Ali to zahtijeva ratnike, spremne riskirati svoju reputaciju, svoje ime, čak i svoje vlastite živote, kako bi se zauzeli za istinu.”

“Po Bogu, moramo živjeti,” zaključio je Caviezel, “i sa Svetim Duhom kao svojim štitom i Kristom kao svojim mačem, ujedinite se sa Svetim Mihaelom i svim anđelima i pošaljite Lucifera i njegove sljedbenike pravo u pakao, gdje i pripadaju!”

https://www.lifesitenews.com/news/new-passion-of-the-christ-sequel-will-be-biggest-film-in-history-jim-caviez

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *