Novi vatikanski logo za put u Maroko podrazumijeva podložnost islamu

“Zašto novi logotip pape Franje za put u Maroko implicira podložnost islamu?” Papa Franjo je postao branitelj islama.

 

“Ako nam ovaj logotip Vatikana govori bilo što, onda je to da je papa Franjo zadovoljan sa islamskom nadmoći … Ovaj polumjesec se ne pojavljuje uz križ, kao da mu je suputnik. Umjesto toga, islamski simbol okružuje kršćanski. Ono što prolazi za križ je nešto slabo, jedva prepoznatljivo. “

 

Veliki imam iz Kaira, al-Azhar, Ahmed al-Tayeb, također je izrazio svoju zahvalnost papi na njegovoj “obrani islama od optužbi za nasilje i terorizam.”

Kršćansto još uvijek čeka papu da ga brani od široko rasprostranjenog islamskog progonstva.

 

“Zašto novi logotip za put u Maroko pape Franje implicira podložnost islamu?”, Maureen Mullarkey, Federalist, 22. siječnja 2019:

 

Sveti Franjo Asiški putovao je u Egipat 1219. za vrijeme Petog križarskog rata, odlučan proglasiti istinu Evanđelja sultanu al-Maliku al-Kamilu.

 

Proslavno iščekivanje 800. obljetnice tog susreta Sveca i sultana započelo je prije dvije godine s posjetom pape Franje Egiptu. Pokrenut od strane franjevaca, prošireni jubilej kulminira ovog ožujka papinskim posjetom Maroku.

 

Vatikanski mediji napuštaju tradicionalne papinske oznake u promociji ovog putovanja. U skladu sa pošasti našeg doba slogana i instagram politiziranja, oni su odabrali logotip kreiran posebno za ovaj događaj. Vatikanske vijesti su objasnile izbor: “Križ i polumjesec. , , simboli su kršćanstva i islama koji ističu međureligijski odnos između kršćana i muslimana.

 

Međureligijski odnos je prozračni trop izvučen iz optimizma pape Ivana Pavla II. tijekom nezaboravne međureligijske konvencije iz 1986. u Asizu, Ivan Pavao je pohvalio “sjeme istine koje se nalazi u svim religijama”.

 

Lošu skupinu raznobojnih pijata i alternativnih praktičara, događaj je potaknuo na entuzijazam za religijski relativizam. Ta pan-religijska sentimentalnost proživljava u trenutačnom papi zagrljaj islama kao moralno jednakovrijednog judeokršćanskom etosu i kulturi.

 

Od 1986. godine, karakter i svrhe islama postali su jasniji. Dokaz o razmjeru njegove udaljenosti od Asizijevske međuregionalne švedske stolice religijskih impulsa izoštrio se.

Ako nam ovaj logotip Vatikana govori bilo što, onda je sigurno da je papa Franjo zadovoljan islamskom nadmoći. “Odnos” koji je ovdje vizualan je onaj dominacije. Pogledajte sami.

 

 

 

Ovaj polumjesec se ne pojavljuje uz križ, kao da mu je suputnik. Umjesto toga, islamski simbol okružuje kršćanski. Ono što prolazi za križ je nešto slabo, jedva prepoznatljivo…

 

https://www.jihadwatch.org/2019/01/pope-franciss-new-morocco-logo-implies-submission-to-islam

 

Iako je u gornjem tekstu zadržana izvorna terminologija, onoga kojega danas nazivaju papom Franjom, na HKZ-u nazivamo njegovim pravim imenom – lažni prorok.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *