Novosti o stvaranju jedne svjetske religije

Upozorenje čitateljima: članak obiluje masonskom terminologijom koju koristi jedna svjetska religija poput riječi „tolerancija“, „dijalog“, „ljudsko bratstvo“  i slično.

Vatican News, službeni kanal Svete Stolice, objavio je ovaj tjedan vijest o prvom javnom skupu u organizaciji visokog povjerenstva za globalnu provedbu dokumenta lažnoga proroka o tzv. „Ljudskom bratstvu“ održanom prošli petak u njujorškoj javnoj knjižnici.

Ova vijest zauzela je prominentno mjesto na web stranici Vatican News-a, koji navodi da je ovo Godina Tolerancije.

Tolerancija naravno nije kršćanska krijepost, nego je masonsko kukavičje jaje i lažna zamjena za istinsku kršćansku ljubav, koja se koristi kao paravan kada treba javno odobriti neki grijeh (tolerancija prema sodomiji i slično).

Izgleda da smo nakon Godine Milosrđa („svima je sve oprošteno“) dobili Godinu Tolerancije kao fuziju masonskih „krijeposti“ s katoličkim običajima. Očito modus operandi nove svjetske religije zasnovane na sinkretizmu i sjedinjenju svjetskih religija.

Vjernici svih religija – ujedinite se!

Skup je okupio stotine ljudi raznih religija i kultura. Predsjednik povjerenstva, kardinal Miguel Ayuso, izjavio je kako se Sveta Stolica puno borila protiv zla u svijetu, a sada je vrijeme da „ponudimo pozitivan način na koji bi ljudska obitelj živjela skupa u bratstvu“.

Kazao je kako je zadatak visokog povjerenstva „stvaranje dijaloga s ciljem da se prevlada strah u srcima i dušama“.

Nastavio je zatim rabin Bruce Lustig, koji se kao predstavnik židovske religije priključio povjerenstvu, spomenuvši kako će dokument iz Abu Dhabija kojeg su potpisali lažni prorok i muslimanski imam, spojiti kršćane, muslimane i židove, a da će povjerenstvo zaliječiti ranjeni svijet.

 

Onda se javio predstavnik muslimana u povjerenstvu, njegova ekscelencija, Mohamed Khalifa Al Mubarak, koji se pojavio u ime Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Dodajmo tome da je predstavnik budista, dr. T. Kenjitsu Nakagaki, koji sebe naziva ambasadorom mira, rekao kako očekuje više predstavnika budizma na proslavi.

Grade se novi hramovi

Tada je uzeo riječ Sir David Adjaye Obe, širom svijeta poznati arhitekt iz Tanzanije, koji je predstavio planove o izgradnji „Abrahamskog obiteljskog doma“ (!). Uz to izgradit će se po jedna crkva, džamija i sinagoga, jer će se, naime, izdvojit posebna zona u Abu Dhabiju u kojoj će sve „tri“ monoteističke religije „u punoj slobodi živjeti svoju vjeru“. Trik je, da će sve tri bogomolje biti ujedinjene zajedničkim temeljem i vrtom.

Večer je završila predstavljanjem nacrta „Abrahamskog obiteljskog doma“. Vatican News prenosi kako je duh ljudskog bratstva bio na djelu među ljudima različitih religija i kultura.

Mi se samo možemo zapitati o kojem to duhu oni govore i podsjetiti da je u Abu Dhabiju zakonom zabranjeno kršćanima evangelizirati muslimane.

Poruka katolicima u Hrvatskoj: probudite se – jedna svjetska religija koju evo propagira Vatikan – postaje stvarnost!

 

Vatikan je pao, neprijatelj je zauzeo Petrovu Stolicu!

Počela je bitka posljednjih vremena, Armagedon, – pridružite se redovima Kristove Vojske Ostatka!

3 komentara

  1. Robert Ivanović

    Ako Gospodin ne gradi kuću, uzalud se muče njeni graditelji. Svi njihovi pothvat i i nastojanja da stvore mir i sigurnost bez boga osuđeno je na propast. To će biti kao Kula Babilonska koja će se srušiti i prije nego li je završe.

  2. ivana

    S krunicom smo mi Hrvati kroz stoljeća pobjeđivali i opstali.Zadnji domovinski rat to potvrđuje.Pobijedit ćemo i sada u zadnjem napadu zloga,na naš narod i vjeru.

  3. Robert Ivanović

    Sveti Pavao je rekao da će se u zadnja vremena najviše govoriti o miru i sigurnosti. I to se danas obistinjuje jer se govori o vijeću sigurnosti o sveopće svjetskom bratstvu, o miru i toleranciji, o ljudskim pravima i inim masonskim iluminatskim terminima a mira nema naprotiv sve zlo i naopako. I đavo zna biti anđeo tj zna prikazivati u anđela mira a u sebi smrad i trulež sumpora. ISUS KRIST JE JEDINI PRAVI PUT JEDINA SIGURNOST I MIR.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *