Od Čiste srijede tjedan dana žalosti zbog propasti biskupa i kardinala Katoličke crkve

Preostali pravovjerni katolici širom svijeta pozvani su da prvi tjedan Korizme obilježe kao tjedan žalosti zbog izdajničkog djelovanja i izdajničke šutnje ogromnog broja biskupa Katoličke crkve koja je u posljednjem desetljeću odvela nebrojene duše u Pakao.

Ovaj „tužni tjedan Crkve“ obilježit će se kao i svaka žalost, nošenjem crnine i zagasite odjeće, flora i sličnih obilježja koja će podsjećati Katoličku crkvu na gorku ranu koju je Crkvi i Kristu zadalo ovo izdajstvo, ali i na strašnu sudbinu koja čeka sve one koji Kristu okrenu leđa. Također, ovoga tjedna sjećamo se i milijuna duša koje su se strovalile u ponore Pakla, uslijed biskupske nevjere i izdaje.

To je ujedno tjedan u kojem ćemo intenzivnije moliti za duše onih među prinčevima Crkve koji su danas Jude, da se obrate prije nego što se pridruže nekadašnjem apostolu, Judi Iškariotskom, u njegovom vječnom boravištu.

Vjerni katolici širom svijeta pozvani su da tijekom „tužnog tjedna Crkve“ dolazeći na sv. Misu nose vidljiva obilježja žalosti kako bi pomogli da njihovi biskupi, župnici i svećenici otvore oči na ovu strahotu prije nego još više duša nestane u odajama Pakla.  

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *