Online Seminari

Dragi naši, vi koji ste bili na dva Online Svjetska Molitvena Susreta i na Seminaru s Josephom Gabrijelom, podsjećamo vas da je danas 10.05.2020. u 13h Seminar s Josephom na temu „Uspinjanje duhovnim stubama s Knjigom Istine“, za kojega ste dobili pozivnicu i link za spajanje na Zoom.

Seminar će biti na engleskom jeziku. Ako još netko želi prisustvovati ovom Seminaru, a snalazi se u aplikaciji Zoom, pošaljite sms na 099 443 7553 i dobit ćete link.

Mi smo obećali objaviti prevedeni transkript zadnjeg Josephovog Seminara, ali to smo odgodili jer za iduću subotu 16.05.2020. u 15h organiziramo Prvi nacionalni online Seminar na temu Knjige Istine.

To je ujedno i Prvi nacionalni on line Seminar s Josephom na svijetu, gdje će on ekskluzivno govoriti za naše govorno područje i bit će organiziran prijevod u živo.

Seminar će trajati od 15h do 18h, s jednom pauzom i službeno je naslovljen: „Prvi On line Seminar Knjiga Istine u Hrvatskoj i Sloveniji“

Za prijavu i dodatne informacije kontaktirajte Križare ili pošaljite mail na: centrebot1@gmail.com

Molimo vas potrudite se dovesti što više ljudi na ovaj Seminar, jer „sala“ koju smo zakupili na Zoomu može primiti 3 000 ljudi. Pozvani su svi!

Online Seminari

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *