Papa Benedikt i Knjiga Istine

Knjiga Istine, koja je godinama prije Benediktove abdikacije navijestila njegovo svrgavanje i uspostavu vlasti lažnoga proroka, također je najavila da će Benedikt tijekom vlasti lažnoga proroka i uspona lažne crkve, pružiti vodstvo istinskoj Crkvi.

 

 

Nakon više od pet godina Benediktove stroge šutnje i riječi potpore za lažnoga proroka (bez obzira pod kojim uvjetima je ta potpora došla), sada smo, kroz Benediktovo pismo o krizi zlostavljanja, po prvi puta dobili snažne riječi crkvenog autoriteta koje bacaju svjetlo na mrak prisutan u Crkvi.

 

U konfuziji i zbunjenosti koju siju lažni proroci o uzrocima ove krize kao i o tome što treba činiti u pogledu krize, ove riječi pape Benedikta prijeko su bile potrebne.

 

Također, one su dijametralno suprotne od riječi lažnoga proroka o uzrocima krize zlostavljanja.

 

Podsjetimo se lažni prorok i njegova klika u nastojanju da ne osude sodomiju, za krivca krize zlostavljanja optužili su klerikalizam.

Benedikt je jasno govorio o puno dubljim uzrocima krize, vezanim uz 1960-te godine, i sekularne i crkvene procese koji su se tada odvijali: seksualnu revoluciju 1968. i Drugi vatikanski koncil, nakon kojih je došlo do napuštanja prihodnih zakona i masovnog odpada od vjere.

 

Benedikt je također govorio o infiltraciji neprijatelja Crkve na sjemeništa, preko kojih su sijali homoseksualnu propagandu i potiskivali crkvenu tradiciju, pa su tako neki neprijateljski gledali i na Benediktove vlastite knjige.

 

Treba obratiti pažnju koliko u Benediktovom pismu ima odjeka Knjige Istine.

Niže je poruka Gospodina Isusa od 16. travnja 2012., u kojoj se isto tako govori o planu uljeza za Crkvu u koji su se od 1967. naovamo infiltrirali i ušli u sjemeništa i gradili poziciju kako bi tada (2012) pripremali prevrat i svrgavanje Benedikta.

 

Molimo se da Gospodin udjeli vjere, snage i hrabrosti papi Beneditku da snažno svjedoči u vremenu apostazije, zbunjenosti i kaosa u Crkvi, da osudi pogrješke i hereze koje se šire i da uputi zalutalo stado prema spasenju!

 

 

JA, VAŠ LJUBLJENI ISUS, NIKADA NE BIH MOGAO POTKOPATI SVOJU VLASTITU CRKVU

 

Knjiga Istine, 16. travnja 2012.

 

Moja predraga kćeri, Ja pozivam svu Božju djecu i uvjeravam vas da Ja, vaš ljubljeni Isus, nikada ne bih mogao potkopati Moju Vlastitu Crkvu.

 

Međutim, Ja neću stajati sa strane i gledati kako Moju Crkvu razjedinjuju, osobito pripadnici jedne određene sekte, koji nemaju pravo igrati ulogu u Svetoj Stolici.

 

Jer to je točno ono što pokušavaju učiniti lažni prorok i uljezi koji idoliziraju sotonu. Žele srušiti Katoličku Crkvu i razbiti je u male dijelove.

 

Tako će, djeco Moja, sotona stajati u posljednjoj pobuni protiv Boga, Stvoritelja svega.

Ovaj zli plan uništenja Moje Crkve u tijeku je već 100 godina, ali se pojačao od 1967.

 

Mnogi uljezi, koji su članovi ove zle sekte koja obožava sotonu, ušli su u sjemeništa kako bi dobili uporište u Vatikanu.

 

Njihove moći, premda ih je Moj Otac dopustio, do sada su bile ograničene. Kako se bliži Kraj Vremena, to će se promijeniti.

 

Ova zla sekta sada će osloboditi sve moći kako bi osigurala da izabere novu zamjenu za Moga Svetoga Namjesnika Papu Benedikta XVI.

 

Svi oni koji poznaju Moja Učenja vidjeti će promjene u molitvi na Svetoj Misi.

Biti će uvedeni novi sekularni zakoni koji će biti uvreda Mojoj Smrti na Križu.

Mnogi Moji odani sljedbenici će vidjeti ovo i osjećati će se povrijeđeno. Njihovi stavovi će biti odbačeni, a mnogi Sakramenti će se prestati pružati.

Zato je potrebno mnogo pripreme.

 

Oni Katolici koji budu povrijeđeni i zaprepašteni, neka zapamte da sam Ja tu.

Zazovite Mene, svoga ljubljenog Isusa i znajte da se ne smijete bojati proglašavati Istinu Mojih učenja.

Ne smijete se bojati okrenuti leđa krivovjerju.

 

Ja ću vas voditi i štititi na vašemu putovanju, a biti ćete vođeni Snagom Duha Svetoga.

 

Vaš ljubljeni Spasitelj

Isus Krist

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *