Papa govori o medijima i diktaturi; Vatikan postaje komforan s “LGBT”-om

U pokušaju da premaši svaku ironiju, papa Franjo je u jučerašnjoj propovijedi rekao kako svaka diktatura počinje na način da mediji padnu u ruke beskrupuloznih ljudi koji šire laži i slabe demokraciju.

Ovo je zanimljivo viđenje, ako uzmemo u obzir da je sadašnji Vatikan optužen za stvaranje ozračja straha, zastrašivanje novinara, zatiranje slobode govora, osvećivanje javnim kritičarima, bezrazložno dijeljenje otkaza kompetentnim zaposlenicima, hakiranje kompjutora, nadzor mailova, telefonskih razgovora i druge komunikacije, postoji čak i cijeli tim specijalista za dezinformiranje koji daju spin svakoj vijesti kako bi je uskladili s medijskim stavom koji njima odgovara.

To uključuje ljude poput o. Antonia Spadara, o. Thomasa Rosicu, o. Jamesa Martina D. I., ravnatelja vatikanske tiskovne službe, Grega Burkea, novinara Vatican Insidera Andreu Torriellia, urednika Cruxa, Austena Ivereigha…

Uzimajući sve ovo u obzir, riječ je o ozbiljnom ‘bacanju magle’. Ne nasjedajte.

Napokon, danas se čini da LGBT namješta dva nadolazeća vatikanska skupa: sinodu o mladima i Svjetski susret obitelji u Irskoj ovoga kolovoza.

U zadnjih nekoliko dana pojavila se masa vijesti koje su upućivale na to da Vatikan priprema fokus grupe kako bi se odredile teme ovih skupova u kojima je sudjelovala nekatolička mladež. (…)

A rezultati su kao što i pretpostavljate, poznati. Ta mladež je putem ankete poručila Vatikanu kako žele da Crkva razgovara o pitanjima homoseksualaca i rodova. A kad kažem da razgovara, prilično sam siguran da ne žele [Crkva] potvrditi [učenje] kako je istospolna privlačnost neuredna i da homoseksualne aktivnosti predstavljaju grijeh koji vapi u Nebo za osvetom. Pretpostavljam…

Upravo tako, nadolazeća sinoda mladih ima Instrumentum Laboris – to na latinskom znači trojanski konj skriven u moru modernističkih fraza. A taj dokument doista koristi frazu ‘LGBT’ u stavki 197.

Kao što su neki novinari primijetili to je prvi puta da je Vatikan službeno koristio ovu skraćenicu. Skraćenicu koju uvelike koriste oni koji promiču istospolne veze i ponašanja. U biti Vatikan sada primjenjuje jezik ideološkog neprijatelja.

Službena web stranica sinode čak prikazuje fotografiju sa suptilnim nagovještanjem ovoga pitanja. Ustvari, ne baš tako suptilnom. Mlada djevojka u pozadini grupne fotografije drži jedan kraj nečeg što izgleda kao šal, koji sadržava sve boje dugine zastave.*

 

I naravno otac James Martin, koji je službeni član vatikanskog komunikacijskog aparata, će govoriti na skupu u Irskoj na Svjetskom susretu obitelji ovoga kolovoza, prije nego što stigne Papa.

Otac Martin je bio na svjetskoj turneji kako bi promicao prihvaćanje homoseksualnosti od strane Crkve i odbacivanje jezika po kojem je istospolna privlačnost intrinzično neuredna.

Također, nadbiskup Eamon Martin, primat cijele Irske, već je pozvao na skup homoseksualne parove kako bi volontirali na Svjetskom susretu obitelji, rekavši da su naravno dobrodošli.

(…)

*Zastava duginih boja je simbol LGBT-a i homoseksualne ideologije.

 

https://onepeterfive.com/1p5-minute-6-19-2018-pope-talks-media-the-vatican-gets-cozy-with-lgbt/

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *