Pastori i rabi blagoslovili centar za kasne abortuse, proglašavajući ga “svetim” mjestom

Bethesda, Maryland  – Četiri Kršćanska pastora i rabi, blagoslovili su ustanovu za kasne abortuse ovog tjedna, proglašavajući ju “svetim” mjestom.

Opisujući to kao “neobičnu međureligijsku ceremoniju”, Washington post navodi kako se blagoslov dogodio u ustanovi za abortuse Le Roy Carharta iz Marylanda, koja radi pod imenom Klinika za abortuse.org,Inc.

Carhart je prethodno radio kasne abortuse u Germantownu, Maryland. On je jedan od najpoznatijih aborcionista u kasnom terminu u zemlji.

Washington post je naveo rev. Carltona Veazey-a, rev. Caria Jacksona, rev. Carla Jacksona i rev. Barbaru Gerlach kao kršćanske vođe koji su blagoslovili ovaj centar zajedno sa rabijem Charlesom Feinbergom. 

“Vrhovni sud je potvrdio prava žena na abortus. Ali prije nego je Vrhovni Sud to učinio, Bog je to učinio ranije, jer priznaje ženino legitimno pravo”, rekao je Veazey. 

“I neka uvijek znaju da sve što čine, čine na veću slavu Božju” rekao je Veazey.

Carhart je rekao kako je njegov rad abortiranja beba u 30 tjednu trudnoće “religiozan”, te da on živi svoju vjeru. Rekao je da ga mnogi pacijenti prije nego legnu na stol pitaju da li će im Bog oprostiti. 

Prilikom ceremonije neki od pastora su prskali vodom svaku sobu klinike i parkiralište, kao simbol posvećenja.

Otac Franc Pavone, Nacionalni direktor svećenika za život i predsjednik pro life religijskog koncila, rekao je za Life Site News, da je svećenik koji blagoslovi centar za abortuse daleko od pravog puta.

Žene u ovim centrima mogu doslovno nazvati određenu kliniku za abortuse i reći kako su trudne 30 tjedana, potpuno zdrave i da nose zdravu bebu i ipak dobiti termin za ubijanje djeteta,” rekao je Pavone

“Svećenici koji kažu da je to ok, karakteriziraju se kao lažni proroci.” dodao je Pavone

 “Također to govori o njima kako nemaju minimum ljudskog dostojanstva kojeg većina ateista ima,” rekao je Pavone. 

Čuvajte se religiozne nauke koja kontradiktira ljudskom razumu i dostojanstvu. Niti jedan Crkveni autoritet – niti Katolički niti baptistički niti bilo koji drugi, ne može opravdati čak i jedan abortus. Pokažite mi crkvu koja dozvoljava abortus i ja ću vam pokazati lažnu crkvu. Pokažite mi Bibliju koja dozvoljava abortus i ja ću vam pokazati bibliju koja nije vrijedna papira na kojoj je napisana.” rekao je Pavone.

U veljači 2013 god., 29-godišnja Jennifer Morbelli umrla je nakon što joj je Carhart abortirao njenu 33 tjedna staru bebu u Marylandu. 

2005 god., Carhart je pokušao izvesti abortus u trećem trimestru, ženi sa Downovim sindromom. Ona je umrla.

Carhart je upleten u brojne pokušaje abortusa i slučajeve nesavjesnog liječenja.

https://www.lifesitenews.com/news/pastors-rabbi-bless-late-term-abortion-center-declare-it-holy

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *