Pečat Živoga Boga svjedočanstvo

Ja vjerujem u Knjigu Istine od korizme 2011. i djeca, muž i ja molili smo molitvu Pečata svakodnevno budući da nam je tako Bog dao. Već nekoliko godina nosimo Škapular Pačat Živoga Boga i imamo tiskane Pečate u našem domu.

Imamo Pečat kartu zajedno s držačem za prozor u svakom od naših vozila, a Pečat je pričvršćen na vrata našeg kampera.

Uvjerena sam da nas Bog toliko puta štiti zbog ove molitve, ali ne daje nam uvijek milost da vidimo točno kako.

Prošlog petka, neposredno nakon mog sata klanjanja u 11 sati, trebala sam poslati sms prijateljici, ali sam odlučila voziti nekoliko blokova do trgovine u koju sam htjela otići i tamo poslati sms. Zaustavila sam se ispred trgovine na parkiralištu na ulici. Živimo u relativno malom gradu.

Dok sam izvadila telefon i počela slati tekst, primijetila sam da je vlasnica došla na pločnik ispred svoje trgovine i stajala je tamo i gledala okolo. Samo sam pogledala kutkom oka jer mi je bilo neobično vidjeti nju tako ispred.

Pretpostavila sam da čeka da netko dođe. Nisam mnogo pažnje posvetila tome. Ostala je samo minutu ili dvije i vratila se unutra. Završila sam tekst i također ušla u trgovinu.

Kad sam otišla kupiti svoje stvari, bila je na odjelu s radnikom i mislila sam da razgovara s njim dok sam je čula kako govori “rade prekovremeno”.

Ali, govorila je meni: “Vi ste sad bili u vašem automobilu zar ne? “, rekla sam, “da.” Zatim mi je rekla da je izašla van da bi slikala vanjsku stranu trgovine, a onda je vidjela kamion da ide direktno na moj parkirani automobil. Rekla je da ništa nije mogla učiniti da ga zaustavi. Činilo se da je vozač možda slušao ili koristio svoj telefon, a u zadnji je trenutak podigao pogled i brzo ispravio kamion. Rekla je da je bila doista potresena i da nije mogla vjerovati da kamion nije barem udario moj branik.

Veliki trnci su mi prošli rukama kad mi je to rekla. Rekla je da ih ima i ona. Rekla je: “Vaši anđeli su danas radili prekovremeno!”, rekla sam, “Slava Gospodinu”.

Moja vožnja je bila 25 minuta kući, a cijelo vrijeme sam se zahvaljivala Bogu za Njegovu zaštitu. 

Cijela stvar se slegla dok sam se molila. 

Tog dana sam imala želju da molim svoju molitvu Pečata na Klanjanju, a ne molim je uvijek na klanjanju, pošto je svake večeri molimo obiteljski. 

To je samo bila dodatna potvrda da mi je Bog pokazao Svoju zaštitu kroz ovu čudesnu molitvu.

Da vlasnica trgovine nije izišla vani u točno vrijeme kad sam stigla, nitko ne bi bio tamo da vidi da se to dogodilo, osim vozača kamiona, za kojega ću sada moliti molitvu za zaštitu i to je blagoslov.

Nikada ne bih znala kako sam bila zaštićena. To je bila milost. Ali, tako mi je sada jasno, da mi koji molimo ovu molitvu cijelo vrijeme imamo ovu vrstu zaštite i znat ćemo samo u Raju koliko nas je puta Njegov Pečat očuvao.

Sva slava, hvala i klanjanje našemu Bogu, zauvijek!

https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2018/03/07/seal-of-the-living-god-testimony-3/

Napomena: Škapular Pečat Živoga Boga, kao i Medalju Spasenja možete naručiti na isti način kao i Knjigu Istine.

Pečat Živoga Boga svjedočanstvo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *