Pedofilski skandal u Engleskoj – u lanac pedofilije uključen bivši šef socijalne službe!

Trojica bivših dužnosnika u Telfordu u Engleskoj, uključujući jednoga koji je bio šef socijalne službe, Graham Bould (60), razotkriveni su kao pedofili, piše dailymail.co.uk.

Nastavak je to strašne priče o seksualnim zločinima pedofilije u Telfordu koji potresaju Englesku već godinama, a sve je počelo kada je ubijena jedna od žrtava pedofilskog lanca Lucy Lowe.

Rođaci ubijene Lucy Lowe (16) ostali su osupnuti kada su doznali da je jedan optuženih, Graham Bould, već ranije ležao u zatvoru zbog pedofilije.

Trudna Lucy Lowe je ubijena sa sestrom Sarah i majkom Elizabet u požaru postavljenom od njenog 26-godišnjeg “dečka”, Azhar Ali Mehmooda.

Graham Bould, danas 60-godišnjak, osuđen je 2001. zbog seksualnog napada na 15-godišnjeg dječaka u Telfordu tijekom 1980-ih. Prije toga, Bould je radio kao šef Socijalne službe u okrugu Shropshire. Upravo u tom periodu, azijske zlostavljačke bande  (uglavnom iz Pakistana) proživljavale su najveći rast u organiziranom lancu pedofilije i prostitucije.

Lucy Lowe je samo jedna od žrtvi organiziranog pedofilskog lanca u kojem je iskorišteno i podvođeno više od 1000 djece.

Djevojčice su bile drogirane i silovane radi podvođenja pedofilski sklonim muškarcima, a Lucy je postala žrtva već s 14 godina.

https://narod.hr/svijet/pedofilski-skandal-engleskoj-lanac-pedofilije-ukljuceni-bivsi-sef-socijalne-sluzbe

Jedan komentar: Nije svećenik pa nije za naslovnice. Ovo je “dozvoljena” pedofilija.
Čovjek se pita sto je bezdušnim medijima važnije: djeca žrtve pedofila ili mržnja prema svećenicima?

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *