Peruanski biskup otkriva kako će lažni prorok potpuno uništiti Katoličku Crkvu

I dok su ljudi diljem svijeta zabavljeni korona virus prehladom ili nasiljem crnačkih udruga kao što je Black Live Matter, lažni prorok Bergoglio potiho nastavlja rad na svetogrdnoj Amazonskoj Sinodi, kako bi implementirao ideje koje su iznesene u listopadu 2019 godine.

Kako nam otkriva peruanski biskup David Martinez, dopredsjednik novoformirane Amazonske eklezijalne konferencije, Amazonska regija biti će poligon za testiranje nove Univerzalne Crkve.

Također novi izvještaj iz Tablet-a, otkriva nam vrlo važne činjenice o ovome.

The Tablet je 6. srpnja ove godine otkrio da će biskup Martinez i Kardinal Claudio Hummes nadzirati novu Amazonsku eklezijalnu konferenciju, koja će se razlikovati od drugih entiteta, jer će žene i domorodci imati veliki utjecaj u njoj, otkrivajući time “novi duh” Crkve.

Lažni prorok Bergoglio sam je predložio ovu novu strukturu.

Kako izjavljuje Kardinal Hummes: “Slijedeći sugestije pape osobno, ovo neće biti biskupska konferencija, kao mnoge druge, nego će to biti Amazonska eklezijalna konferencija.”

“Razlog za ovo je zato što ona treba biti izričaj sinodalne prirode Crkve u ovoj regiji…Kao Amazonska Sinoda, gdje su biskupi koji su glasovali, i mnogi drugi laici, domorodci, to je crkva koja sluša zajednice i sa njima traži puteve evangelizacije koji su povezani sa tom kulturom.”

Biskup Martinez dodao je da “ovo novo eklezijalno tijelo predstavlja jednu vrstu eksperimenta – nisam siguran da je to prava riječ – za novi oblik Crkvenog života, temeljen na sinodijalnosti, u kojoj biskupi nisu oni koji vode crkvu, nego samo putnici na crkvenom putovanju.”

Što se tiče uloge žena u ovom novom eklezijalnom tijelu, biskup Martinez dodao je da će one igrati vodeću ulogu, kao što imaju vodeću ulogu u domorodačkom društvu Amazonske regije.

“Ova Amazonska eklezijalna konferencija želi inkarnirati lice žene kao glavne protagonistice u crkvi, Amazonskoj crkvi.”

Također želi omogućiti ženama da nastave svoju ulogu u crkvi gdje su do sada morale stati.” rekao je biskup Martinez

Mauricio Lopez izvršni tajnik Pan amazonske mreže Repam i jedan od arhitekata ove nove konferencije, ističe da je ovo sama srž Franjine vizije sinodalnog razlučivanja crkve.

Drugim riječima ustanovljeno je novo eklezijalno tijelo u Katoličkoj Crkvi, gdje više klerici ne vladaju – tako reći – nego se zajedno sa ženama, laicima i domorocima odlučuje o svemu u Crkvi.

Ovo novo crkveno tijelo nadzirat će Kardinal Claudio Hummes kojem će asistirati biskup Martinez de Aguirre. To znači da će svećenici morati raditi ono što im nalože laici i lokalno stanovništvo, a ne Krist.

To je u potpunosti u skladu sa naputcima lažnog proroka Bergoglia i njegove postsinodalne pobudnice Queride Amazonie.

O čemu smo već pisali:

http://hrvatskikrsnizavjet.com/querida-amazonia-qa-remek-djelo-obmane-unistavatelja

Osim toga ovo novo tijelo je zaduženo za implementiranje prijedloga iz Amazonske sinode o ređenju oženjenih muškaraca i ustanovljenju ženskih đakona.

“Trenutačno je ovo novo Crkveno tijelo malo, ali sa utjecajem pape i Vatikanskih kardinala u njegov establišment, ova Amazonska eklezijalna konferencija čeka “službenu kanonsku potvrdu,” istaknuto je.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *