Plenkovićeva vlada pokušava uvesti rodnu ideologiju u Hrvatsko društvo, a pedofiliju je već uvela

Ministarstvo znanosti i obrazovanja nastavlja širiti neistine i dezinformirati građane Republike Hrvatske.

U četvrtak sam na Trgu Sv. Marka u Zagrebu, ispred zgrade hrvatske Vlade, prisustvovala konferenciji za medije koju su organizirale Udruga Lavice i Građanska inicijativa Roditelji protiv institucionaliziranja pedofilije na kojoj su između ostalog upozorili kako Ministarstvo znanosti i obrazovanja nije osudilo pedofilski sadržaj i promicanje pedofilije u predloženoj lektiri, niti je najavilo izbacivanje takvog sadržaja.

Lavice su istaknule kako se na popisu predloženih književnih tekstova za čitanje i dalje nalazi knjiga „Črna mati zemla“ Kristiana Novaka koja eksplicitno opisuje pedofilski čin, brutalno silovanje malog dječaka te upozorile kako je: Promicanje pedofilije u lektirama vidljiv primjer institucionaliziranja pedofilije kroz školski sustav.

Potpišite peticiju “Revidirajte lektiru, izbacite pedofiliju i perverzije” kojom tražimo uklanjanje svih djela koja na bilo koji način promiču pedofiliju s popisa lektira za hrvatske škole: http://citizengo.org/hr/ed/158077-revidirajte-lektiru-izbacite-pedofiliju-i-perverzije

( Za one koji ne znaju ovo nije fotomontaža, nego stvarno Plenkovića njegov šef javno štipa i šalje mu puse)

Peticiju je do danas potpisalo 17 058 osoba koje su od premijera Plenkovića, predsjednika Sabora Jandrokovića te od saborskih odbora HDZ-a, SPAS-a i MOST-a zatražili:

  • hitnu smjenu ministrice znanosti i obrazovanje Blaženke Divjak
  • hitnu smjenu njene pomoćnice Lidije Kralj
  • uklanjanje svih djela koja na bilo koji način promiču pedofiliju s popisa lektira za hrvatske škole

jer je normaliziranje pedofilije, u bilo kojem obliku, NEPRIHVATLJIVOosobito preko javnog školskog sustava! 

Tjedan dana nakon pokretanja peticije Revidirajte lektiru, izbacite pedofiliju i perverzije Ministarstvo znanosti i obrazovanja 7. ožujka 2018. objavilo je priopćenje puno neistina i to pod naslovom “Upozoravamo na širenje lažnih vijesti o kurikularnoj reformi”.

Između ostalog u priopćenju Ministarstva obrazovanja stoji kako: nema govora o širenju neprimjerenoga sadržaja u školama, što se lažnim tezama želi implicirati. Iako se u posljednjem prijedlogu kurikula na popisu lektire i dalje nalazi knjiga “Črna mati zemla“ koja eksplicitno opisuje čin zlostavljanja dječaka kao i samoubojstvo žene, majke malenog djeteta.

Također, kao što je istaknuo Petar Marija Radelj u svom članku: “Ministarstvo znanosti i obrazovanja širi neistine”:

Ne postoji uputnik (kurikul) Hrvatskoga jezika, ni novi ni stari, budući da ni jedan nije donesen. Na snazi je Plan i program Hrvatskoga jezika iz 2006. godine. Postoji više inačica prijedloga kurikula Hrvatskoga jezika i u više njih se nalazi knjiga Zorana Ferića, Anđeo u ofsajdu, s krajnje neprimjerenim sadržajima. (I ne samo ona već i “Forsiranje romana reke”, Dubravke Ugrešić kao i “Kafka na žalu”, Harukia Murakamia.)

Ministarstvo pak svoje propagandno priopćenje završava sljedećom izjavom: Kurikulum Hrvatskoga jezika prošao je stručnu i javnu raspravu, recenzirao ga je HAZU. Napominjemo kako je kurikulum nakon recenzije dorađen te se nalazi na sljedećoj poveznici.

Ali tu posljednju inačicu na koju Ministarstvo upućuje HAZU nije recenzirao te nitko od članova HAZU-a ne nadzire što se dalje događa s kurikulom.

Ukratko, kao što u posljednjem prijedlogu kurikula Hrvatskog jezika autora Zorana Ferića nema, tako se u nekom novom “Anđeo u ofsajdu” kao i svi spomenuti pedofilski naslovi mogu opet pojaviti. Dapače, prijedlozi kurikula sa spomenutim naslovima su i danas dostupni na stranicama Ministarstva znanosti i obrazovanja.

Potpišite peticiju: http://citizengo.org/hr/ed/158077-revidirajte-lektiru-izbacite-pedofiliju-i-perverzije

Ako Ministarstvo znanosti i obrazovanja nije niti nakon pritužbi roditelja, građana, kao niti stručnjaka pedofilski sadržaj osudilo nego ga i dalje promiče to je sasvim realan scenarij.

Cijeloviti tekst peticije kao i citate tekstova pornografskog sadržaja možete vidjeti ovdje: http://citizengo.org/hr/ed/158077-revidirajte-lektiru-izbacite-pedofiliju-i-perverzije

P.S. Ako imate informacije o pokušajima institucionaliziranja pedofilije te nametanja rodne ideologije kroz obrazovni sustav javite nam se.

P.P.S. Potpisivanjem ove peticije šaljete e-poruku Ministarstvu znanosti i obrazovanja i  saborskim odborima HDZ-a, SPAS-a i MOST-a. Cijeli tekst peticije možete vidjeti ovdje.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *