Portugalska zdravstvena radnica umrla dva dana nakon primanja cjepiva Pfizer COVID-19

Sonia Acevedo (41) umrla je iznenadnom smrću na Novu godinu, nakon cijepljenja koje se dogodilo 30. prosinca. Obdukcija se očekuje vrlo brzo, prenosi Daily Mail.

Acevedo, koja je radila na pedijatriji na portugalskom Institutu za onkologiju u Portu, nije doživjela nikakve neposredne nuspojave na cjepivo, osim početnog bola u području gdje je primila injekciju. Sonia je majka dvoje djece.

Njezin otac Abilio Acevedo rekao je da je bila prilično zdrava i nije imala nikakvih zdravstvenih problema.

Primila je cjepivo Covid-19, ali nije imala simptome, rekao. Ne znam što se dogodilo. Samo želim odgovore … Želim znati što je dovelo do smrti moje kćeri. – rekao je.

Poslodavac gospođe Acevedo, za kojeg je radila proteklih deset godina, potvrdio je da je cijepljena 30. prosinca i izjavio je da u njezinu slučaju nisu obaviješteni o bilo kakvom neželjenom učinku na cjepivo.

Njezin je poslodavac dodao da objašnjenje uzroka smrti će slijedit uobičajene postupke u ovim okolnostima.

Smrt gospođe Acevedo dolazi uslijed mnogih zabrinutosti u vezi s tim cjepivima, koja su ubrzana kroz proces razvoja, ispitivanja, odobravanja i sada distribucije, novom tehnologijom “messenger RNA”, bez industrijskih standardnih pokusa na životinjama, niti bilo kakve dovoljne studije o dugoročnim učincima.

Zapravo, početkom prosinca, bivši potpredsjednik i glavni znanstvenik u Pfizeru, dr. Michael Yeadon, podnio je zahtjev za zaustavljanjem svih ispitivanja kandidata za cjepivo protiv korona virusa u Europi zbog značajnih sigurnosnih zabrinutosti sve većeg broja poznatih znanstvenika.

Te su zabrinutosti uključivale alergijske i potencijalno fatalne reakcije, rizike da ta cjepiva mogu prouzročiti neplodnost, rezultirati povećanom ranjivošću na virus i predstavljati neprihvatljive opasnosti od dugoročnih učinaka zbog nedostatka odgovarajućeg testiranja.

Američka Uprava za hranu i lijekove također je ove jeseni sastavila dokument s popisom mogućih nuspojava cjepiva COVID-19, uključujući moždane udare, encefalitis, autoimune bolesti, urođene nedostatke, Kawasakijevu bolest i smrt.

Sadašnja izvješća otkrivaju da su stotine osoba kojima je ubrizgano ovo cjepivo primljeno u bolnicu, dok visoke stope zdravstvenih radnika i dalje odbijaju primiti ih.

4 komentara

  1. Ewa

    To niestety nie jest pojedynczy przypadek śmierci po przyjęciu szczepionki. W różnych miejscach na świecie umierają ludzie. To potwierdza proroctwa Księgi Prawdy. Rozpoczyna się globalny holocaust. Nam pozostaje wierzyć i oddać się w opiekę Bogu Wszechmogącemu i modlić się o Miłosierdzie za te ciemne dusze, które sprowadzają na ludzkość te nieszczęścia, a dla umierających o zbawienie ich dusz.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *