Poruka Vojsci Ostatka

Dragi Vojniče Vojske Ostatka našega Gospodina Isusa Krista,

nadolazećeg 8. studenog 2020. obilježavamo desetu godišnjicu Misije Isus Čovječanstvu.

Prije deset godina, 8. studenog 2010., dok je molila Svetu Krunicu pred Gospinim kipom, prvi put je Marija od Božjeg Milosrđa primila poruku od Blažene Djevice Marije.

U 03 ujutro, 9. studenog 2010., Gospodin naš Isus Krist je prvi put komunicirao s njom. Naš Gospodin Isus Krist joj je rekao: „Vraćam se na Zemlju kao što je prorečeno. To vrijeme dolazi tako brzo da mnogi neće biti spremni … Sada nema puno vremena za Moje proroke da pomognu pripremiti čovječanstvo za ovaj Veliki Događaj. ”

Sada, deset godina nakon toga, mnoga su se proročanstva koja je dalo Presveto Trojstvo ostvarila.

Jedno od glavnih proročanstava koje se ostvarilo bila je ostavka pape Benedikta XVI. 11. veljače 2013. Točno godinu dana prije, 11. veljače 2012., Isus je rekao: „Moj jadni Sveti Vikar, papa Benedikt XVI. bit će svrgnut sa Svete Stolice u Rimu. “

Kako bi proslavili ovu važnu prekretnicu, pozivamo vas da prisustvujete

„Posebnoj on line Konferenciji povodom desetogodišnjice Knjige Istine“.

Ova dvodnevna on line konferencija održat će se putem Zooma 8. studenog od 14:00 do 15:00 po Rimskom vremenu i 9. studenog od 14:00 do 15:00 po Rimskom vremenu. On line konferencija bit će na engleskom jeziku.

Ako ovo čitate, znači da vas je naš Gospodin Isus na vrlo poseban način pozvao da Njemu služite u ovoj Zadnjoj Važnoj Misiji.

Vaš poziv je vrlo poseban: poziv da se našoj Gospi, Suotkupiteljici i Presvetom Trojstvu pomogne u ovom, Njihovom posljednjem naporu, da se spasi što više duša u pripremi za veličanstveni Isusov Povratak.

Molimo vas da nam se pridružite na ovoj posebnoj konferenciji. Tijekom ove on line Konferencije priopćit će se Vojsci Ostatka neke važne upute.

Ako želite pozvati svoje prijatelje da prisustvuju predstojećoj Posebnoj on line Konferenciji povodom desetogodišnjice Knjige Istine, zamolite ih da se registriraju putem ove stranice za registraciju:

Prijava za 1. dan: http://bit.ly/BOTDay1Nov8

Prijava za 2. dan: http://bit.ly/BOTDay2Nov9

U pripremi za desetu obljetnicu Knjige Istine, koju ćemo slaviti osmog i devetog studenog, organizirali smo Devetnicu molitvenih bdijenja svaku večer s početkom u 21:00.

Devetnicu smo organizirali u suradnji s više susjednih naroda, imamo molitvu na 15 europskih jezika. Hrvatska je domaćin u subotu 7. studenog, što je ujedno i zadnji dan Devetnice, odnosno bdijenje uoči same obljetnice.

Pozivamo vas da nam se pridružite u ovome slavlju. Imamo puno toga za slaviti.

Približava se Kraljevstvo Božje!

Link za Devetnicu: http://zoom.us/j/87260281694

Poruka Vojsci Ostatka

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *