Posebne milosti obećane onima koji se pomole Isusu bar jedan dan

Knjiga Istine, 14. travnja 2011.

Ljubljena kćeri, hvala što posvećuješ sve više vremena ovoj najsvetijoj Misiji. Došlo je vrijeme za sve da otvorite srca Meni na jedan dan kako bi mi omogućili da vas ispunim posebnim milostima. Te milosti bit će darovane onima koji su zaboravili da postojim kako se bliži vrijeme Velikog Petka.

Kako se bliži vrijeme snažne Devetnice Božjeg Milosrđa, to će biti iskorišteno da preplavi vaše duše Mojim posebnim darom. Učinite kako kažem i molite se Meni danas svojim riječima. Milosti koje ću vam dati neće vas samo približiti Mom Presvetom Srcu, već će vas ispuniti i Duhom Svetim. Molite Moju Devetnicu na Veliki Petak i uključite što više duša, a Ja ću spasiti svaku od njih.

A one koje padnu, čak i kad su mi se predali, dići ću iznova. Nikad se ne bojte vratiti Meni kada zalutate. Nikada neću napustiti one koji Mi se vraćaju. Kao grješnicima, to se često događa. Nikad se ne bojte, stojim uz svakog od vas spreman vas zagrliti svaki put. Grijeh se može oprostiti. Ne osjećajte se krivima za grijeh, ako trebate Mene tražiti za oprost. Uvijek sam tu.

Djeco Moja, iskoristite Sveti Tjedan da se sjetite svih žrtava koje sam učinio za grješnike. Moja samilost je još uvijek jaka. Nikada se nije smanjila za duše. Čak ni one koje su mi nanijele veliku uvredu. Ako duša traži oprost, grijeh će biti protjeran. Moja Devetnica Božjeg Milosrđa izliti će najmoćnije milosti kada se počne moliti na Veliki Petak, devet dana prije Svetkovine Milosrđa. Moleći je nećete samo spasiti vlastite duše, već i milijune drugih. Učinite ovo za Mene.

Vaš pun ljubavi i odani Božanski Spasitelj

Isus Krist

Posebne milosti obećane onima koji se pomole Isusu bar jedan dan

 

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *