Potresi će pogoditi vaše gradove

Pitate li se zašto potresi i zašto tlo stalno podrhtava? Pročitajte niže poruku datiranu prije točno 6 godina – Bog je kao glavne razloge iznio slijedeće grijehe:

  • Pobačaj („Potresi će pogoditi vaše gradove i za svaki narod koji opravdava oduzimanje života, vi ćete osjetiti trag Moga Gnjeva, dok udaram u vaša žalosna i mržnjom puna srca. Oni koji traže pokajanje za ovaj prijestup biti će pošteđeni, ali znajte da nijedan narod među vama neće izmaknuti ovoj kazni.“),
  • Uništenje Sakramenata i Crkve („Smrt Moje Crkve se neće dopuštati, dok će čovjek, zajedno s lažnim vođama koje ropski slijedi, uništavati Sakramente i ponovno ih stvarati da bi oni nestali. Ja ću porušiti vaše hramove i vaše crkve dok nastavljate vaše oskvrnjivanje Tijela Moga Sina.“)

Sumnjate li još uvijek? Svećenici i laici, pročitajte niže i razmislite o strašnim uvredama koje nanosimo Bogu Ocu u ovo doba:

BOG OTAC: POTRESI ĆE POGODITI VAŠE GRADOVE

  Knjiga Istine 31. ožujka 2014.

Moja najdraža kćeri, došlo je vrijeme kada će čovjek, koji je griješio i kvario se u Mojim Očima, tako dugo, potonuti u konačne dubine izopačenosti, kada će nastojati uništiti sve Moje što je sveto.

Sav život dolazi od Mene. Život duše je Moj. Život tijela također je Moj. Neka se nijedan čovjek ne miješa u nijedno – da Ja ne bih oduzeo njegov vlastiti život.

U to možete biti sigurni. Svaki oblik života, koji je iznesen Mojom Rukom, biti će ubijen rukama zlih ljudi. Oni će oduzeti život od onih u utrobi i proglasiti to oblikom ljudskoga prava.

Vi, Moja djeco, nemate pravo uništavati život Moje djece – niti prije niti nakon rođenja – a ako to činite, onda ćete trpjeti strašnu kaznu.

Bez pomirenja i propustom pokajanja za ovaj grijeh grozote, Ja ću vas uništiti, kao i one zemlje koje potiču ovo zlo. Kada uništavate svoj vlastiti život, vi Me vrijeđate, jer on ne pripada vama i jedino Ja imam pravo dati život i oduzeti ga, u Moje Vrijeme. Dirajući se u život tijela, vi se miješate u Moje Božanstvo i Ja nikada neću stajati po strani i zanemariti takvu uvredu Mome Stvaranju.

Kada oduzimanje života nije dovoljno, čovjek će nastrano napasti život duše, donoseći smrt Mojoj Svetoj Riječi, koju će gaziti dok ne smrvi svaki dio, kako bi ona postala poput šljunka pod njegovim nogama. Tada će čovjek, ohol i pun svog vlastitog, iskrivljenog pogleda na svoje sposobnosti, pokušati tražiti novi planet kako bi našao novi dom za čovječanstvo, premda je to nemoguće. Dar samoga tla, na kojeg sam Ja postavio čovječanstvo, više se neće smatrati dostatnim za čovjekove potrebe. I tako će se nastaviti – ovo stupanje prema samouništenju.

Čovjek će biti začetnik svoje vlastite propasti. On će sustavno uništavati sve što je Meni sveto.

Dar Života, kojega Sam Ja dao svakom Mom stvorenju, od Mene će ukrasti čovjek, bez trunke kajanja. On će opravdati svaki dio svoje ubilačke namjere, proglašavajući oduzimanje života dobrom stvari.

Smrt pobačajem je najveća uvreda od svih i Ja upozoravam čovječanstvo da će Pravda biti Moja, jer Ja vam više neću dopuštati da Me proklinjete na ovaj način.

 

Potresi će pogoditi vaše gradove i za svaki narod koji opravdava oduzimanje života, vi ćete osjetiti trag Moga Gnjeva, dok udaram u vaša žalosna i mržnjom puna srca. Oni koji traže pokajanje za ovaj prijestup biti će pošteđeni, ali znajte da nijedan narod među vama neće izmaknuti ovoj kazni.

Smrt Moje Crkve se neće dopuštati, dok će čovjek, zajedno s lažnim vođama koje ropski slijedi, uništavati Sakramente i ponovno ih stvarati da bi oni nestali. Ja ću porušiti vaše hramove i vaše crkve dok nastavljate vaše oskvrnjivanje Tijela Moga Sina. Vi ste Ga bičevali, rugali Mu se i progonili Njegove sljedbenike – dok Ga divljački niste ubili, kada ste Ga razapeli. Još uvijek, niste naučili. Vaš nedostatak poniznog služenja, Onome Tko vam je dao Život, donio Otkupljenje i Koji vas sada pokušava pripremiti za Veliki Dan, gadi Mi se.

Ja Sam Žalostan. Ja Sam Snužden i Ja Sam Gnjevan, jer ste konačno uspjeli u ubijanju svakog oblika života kojega Sam vam Ja dao. Ja govorim i o životu tijela i o životu duše. Život kojega Sam vam Ja dao više nije dovoljan, stoga ću ga Ja uzeti natrag u Posljednji Dan, od onih od vas koji su Mi ga bacili natrag.

Dok se nastavlja vaš čin rata protiv Mene, Stvoritelja Svijeta, svega što jest, Ja ću dopustiti da vaša zlodjela uništenja traju još vrlo kratko vrijeme.

 

Ja vam sada dajem vrijeme da ispitate grijehe čovječanstva protiv svega što Ja držim svetim, kako bi mogli okajati grijehe svijeta.

Posljednja bitka je započela i mnogo života – Dara života kojega Sam Ja stvorio – će uništiti čovjek. I zbog toga ću Ja kazniti svijet.

 

Vaš Otac

Svevišnji Bog

Na drugom mjestu u Knjizi Istine Bog Otac jasno kaže da su Anđeli spremni da zatresu svijet sa sve četiri strane.

Potresi kojima trenutno svjedočimo su dječja igra u usporedbi sa onim čemu ćemo svjedočiti, nakon što lažni prorok i poslušnici ukinu Svagdanju Žrtvu.

Kad stvarno zagazimo u Grozotu pustoši, onda ćemo vidjeti da je Bog Stvoritelj gospodar Neba i Zemlje!

2 komentara

  1. Robert Ivanović

    Nama Hrvatima sva zla počinju sa slovom P. POBAČAJ, PSOVKA, PLJAČKA, PIJANSTVA, PEDERLUK, PARTIZANIJA I NA KRAJU POTRES.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *