Poziv na buđenje, ozbiljnost i molitvu

Objavljen je video svjedočenja talijanskog pravnog savjetnika za talijanski Vrhovni sud koji otkriva kako su ukradeni glasovi koji su bili za Trumpa i prebačeni na Joea Bidena kako bi se namjestili izbori u studenom.

Video odvjetnika Vrhovnog suda Italije koji pod zakletvom svjedoči o uplitanju u izbore 2020. godine možete pogledati ovdje:

https://conservativedailypost.com/supreme-court-of-italy-legal-counsel-testifying-to-election-rig-for-biden/

Video je objavljen i na twiteru i na youtube, ali je uklonjen momentalno.

Ovo je samo još jedan dokaz, da je ono što smo pisali na ovim stranicama o američkim izborima bila istina. Postavlja se pitanje kako smo mi to mogli znati, a cijeli svijet je bio u zabludi.

Odgovor je jednostavan, zato što 100% vjerujemo u Knjigu Istine.

Glupo je za antikristovu agendu, da Trump ne ide dalje, kad je baš Trump napravio najviše za antikrista.

Još toga puno treba otkriti i podijeliti na ovim stranicama, ali pričekajmo najprije da se odvrti ovaj tjedan.

Za sada je sigurna činjenica da ovaj pravni savjetnik Vrhovnog suda Italije pod zakletvom javno iznosi svoje svjedočanstvo o postojanju svjedoka koji ima dokaze o izbornoj prevari. U ovo je upletena talijanska vlada, koja se trenutno raspada. Kako to baš sada?

Upletena je i Njemačka.

Kako to da baš sada Merkelica najavljuje svoj odlazak?

https://www.express.co.uk/news/world/1384484/Merkel-news-resignation-Germany-Chancellor-France-EU-future-latest-vn

Odakle ova velika operacija na Frankurtskom aerodromu 16. siječnja?

https://www.dw.com/en/frankfurt-airport-police-operation-blocks-terminal-1/a-56251078

Naravno ne treba zaboraviti ni glavno mjesto gdje je izvedena manipulacija, preko satelita Leonardo, a to je Vatikan.

Tamo stoluje lažni prorok, koji je antikristu dragocijen saveznik iako se to trenutno ne vidi javno, tako da je Vatikan pošteđen javne odmazde.

Nitko od pijuna, bez obzira koliko bogati ili utjecajni bili ne vidi igru koju igraju lažni prorok i antikrist. Igru koja će svijet baciti na koljena.

Znameniti događaj se dogodio 16. siječnja, isti dan kad je bila operacija u Frankfurtu, umro je navodno od srčanog udara Baron Rothschild.

https://conservativedailypost.com/baron-rothschild-private-banking-president-dead-at-57-from-heart-attack/

On je bio na čelu francusko-švicarske grupa sa sjedištem u Ženevi specijalizirane za privatno bankarstvo i upravljanje imovinom.

Vrijednost imovine kojom upravlja grupa iznosi 173 milijarde švicarskih franaka. Benjamin de Rothschild bio je na čelu grupe od 1997. od smrti njegovog oca Edmonda de Rothschilda.

Super bogataši ne umiru od srčanog udara u 57- oj godini života.

Je li to upozorenje Bidenu i ekipi, da je igri došao kraj?

Mi vas pozivamo na buđenje iz sna, ozbiljnost i molitvu. Pridružite nam se večeras u Nacionalnoj molitvi na Zoomu, sa početkom u 21:00.

Link za prijavu je: https://bit.ly/Križarskimolitvenisusret

5 komentara

 1. antisa

  Ovo je zaista tuzno gledati da ovako razmisljate sto je na granici psihoze,te se tako svrstavate u isti koš kao muslimanski obracenik Franciskovic. Tvrdnja da je Trump najvise ucinio za stvaranje antikristovog poretka je jednaka tvrdnji da je papa Benedikt isto više od svih pretodnika pomogao antikristu u njegovu putu. Što je najgore kakav god scenariij se dogodio u ovo skoro vrijeme vi cete tvrditi da je ispao kako ste predviđali jer eto vjerujete 100% KI. Bratski vam savjetujem prekinite s ovim glupostima, držite se organizacije molitve, pišite iskljucivo o crkvenim temema i ne brinite, antikrista kad se pojavi svi cemo znati kao sto smo znali tko je lažni prorok.

 2. ivana

  I ja se slažem u vezi predsjednika Trampa ne samo da nije radio za Antikrista već mu je gadno stvarao probleme.Zaton su mu pokrali glasove i izabrali ovog novog koji će savršeno služiti Antikristu.Predsjednik Donald Tramp je imao izvrstan Božji govor Američkoj naciji u hodu za Život.Pročitajte ga.I bio na Božjoj strani.Sad prolazi radi toga kalvariju PLJUVANJA,Bičevanja,kleveta.

 3. Renato

  I ove ste komentare izbrisali! Ovo je diktatura! Za koga se vi izdajete? Jel vas Boga strah što činite svojem bližnjem?! Čime sam vas uvrijedio da mi ne dopuštate da pišem? Da sam vas i uvrijedio, gdje je ono o okretanju drugog obraza?
  I sve samo zato što sam pisao o dobrim djelima Donalda Trumpa!
  BOG JE LJUDIMA DAO SLOBODU, A VI KAO I MAINSTREAM MEDIJI IM TO BRANITE!
  Javite mi se na mail vicevic.renato@gmail.com

 4. Anonimno

  Ja se čudim Adminu kako vam ne zabrani komentare skroz.

  Dobra djela Donalda Trumpa nisu bila tema ovoga članka.

  Vi ste toliko još bahati da se i reklamirate i ostavljate mail,

  Meni se čini da vi imate diktatora u svojoj glavi.

  Možda da ga se odete riješiti kroz Sakrament Ispovijedi?

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *